![]() |
Metroid Fusion (problem)
Grał ktoś z was może w metroida fusiona na GBA? (chodziarzby na emulatorze).
Utknełem w pewnym momencie gdy labolatorium odrywa sie od stacji... Szukalem przejsc w scianach itd... ale nic nieznalalzem :/ Moze ktos mi pomoze? ;p Btw. szukalem na googlach takich tematow albo fansite o metroidzie ale nic nieznalazlem (chyba ze po angielsku). @2 down po twoim nicku widac wyraznie niemusisz pisac postow... btw. straciles na czytanie mego posta pol minuty zycia - pomysl ilu slow bys sie nauczyl ! Intelektualista jebany... @down alez oczywiscie rok albo dwa i wracam do jakiejs jebanej minigry bo angielskiego sie naucze... @Walekifa znam angielski matko jedyna mowie ze znalazlem tylko Ang. fansite! ale tam tez nic niema.. ;/ dlatego pytam tu? Dobra sam to rozwiązałem....CLOSE TOPIC @4 down Dzienx! Jeden mądry co skumał oco chodzi... @Ktorys tam down ZNALAZŁEM FANSITE PO ANGIELSKUW KTÓRYM NIE BYŁO WZMIANKI JAK PRZEJŚĆ TEN LVL...KPW? Czy trzeba list wysłać do domu z podpisem? |
Cytuj:
|
zamiast grać poucz się angielskiego.
|
to napisz co znalazłeś. Ktoś ci przetłumaczy.
Człowieku spokojnie. Ja ci chciałem pomóc... |
Cytuj:
www.gamefaqs.com A resztę sam sobie przetłumacz. Cytuj:
Cytuj:
|
To jest forum o tibi... rozumiem, że nie znalazłeś gdzieś indziej ale mógłbyś zapytać o to na forum o grach np: gram.pl :P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48. |