![]() |
Zdjęcia fajnych/głupich dedów :D
Witam wszystkich,
właśnie dziś zorientowałem się. że GSa można ropnąć i ma on jedną kratke (a nie 2 X( ). Postanowiłem z jaskini rotów w HG przejść się do jaskini elfów po grzybki. Jednak po drodze chciałemzrobić sobie screena z GSem i uciec mu... Wszystko było OK, czekam już obok dziury.Zarzucilem mana shield(zapomniałem full def dać ;( ), byłem nastawiony na zlurowanie GSa, screen i uczieczka up. Pojawił się Master Ryba. Wlazł do dziury. Robie rope na dziurze... http://www.nowofundland-hovawart.pl/gs.jpg a tu GS X( niezastanawiałem się i zlazłem na dół..byłem pewny że jest tam tylko 1 GS...myliłem się...1 stał tuż obok a następny był w drodze...zdążyłem up zrobić...ale hit od tego na górze skończył się miłym napisem YOU ARE DEAD :D Pozdro all, dajcie coś od siebie |
hehe....miales ciekawie szkoda tylko ze jedna fotka :P ale dziwie sie czemu nie miales UH albo IH, no ale gdybys je mial to zdjecie pewnie by nie powstalo :]
|
No jakbys byl bardziej spostrzegawczy dostrzeglbys runki uh w backpacku
|
Panika i ździwko :) zapóźno zauważyłem UHa :/
@_RAVE_ tylko plecak : 1.5bp of hmm, troche kasy 500-600, i jakies tam jeszcze smieci. Do tego pewnie mlvl i skile, lvl na szczescie zostal. :/ |
podoba mi sie :D niezle sie wropbiles z tym gs :D ale jestem dal cibei pelen podziwu :) szacuneczek :)
|
O.o
hehe,
bywałem tam i też lurowałem go do ściany, aby móc go oglądać bezpiecznie i pokazywać qmplą :) cudowna to bestia :tongue: gratz dedu, co straciłeś? :confused: |
Ja nie nawidzę takich ludzi co lurują jakiekolwiek potwory.....
Dla mnie taka osoba jest nic nie warta w świecie tibii i w życiu! X( |
gdzie ten gs?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nieraz sama tak robiłem jak oprowadzałem ludzi po HG, ale kolega widze się nacioł :) RAQ>>dużo straciłeś? :tongue: A tak z ciekawości, bo nigdy się nie zagłębiałem dalej co tam jest? Jakaieś pomieszczenie w sercu HG, ile stworów, GSów tam? :) |
dalej sa chyba 2 gsy +ten jeden (ale nie jestem pewien :P) a dalej jest wieza otoczona magic wallami do ktorej nie ma wejscia
@pokame to jest hg :) ((hellgate :P) |
Hg Rox :p
Dzięki, zaspokoiłeś moją ciekawość... :)
Teraz zastanawiam się po co te magic walle :P A tak poważnie, jakie chary by dały 3 gsom na raz rade? :evul: Aha, przypomniało mi się...nie chce zakładać nowego topicu...jak już pytam o HG to w jaskini gdzie są elfy i respawnują się grzybki jest dziura, na którą się wejdzie i nic się nie dzieje. Why? Nieaktywny quest? |
fajne, miałeś mana shield z czego wnioskuje, że byłeś sorciem lub drutem, a w tych bp były runy??
|
A ja myślałem, że wkleisz tu przynajmniej killka ss'ów. Przynajmniej na to wskazywała nazwa Tematu... No a jednak się myliłem:/ No chyba, ze dasz więcej...? A tak ogólnie to mi się niepodoba, nic sciekawego widać tylko Ciebie, Gs'a i ile straciłeś. NUDY X(
|
Jestem palek... 23lvl (I sobie ze swordem latam :) )
No w sumie miałem 1.5bp of hmm, troche blanków, Uhy (o których zapomniałem :? ),kasa, grzybki i takie tam smiecie... na szczęście tylko bp wypadł... Ludzie wrzućcie jakieś swoje screeny. Bedzie jakiś ciekawy temat, bo nie zauważyłem jak dotąd, żeby był już taki... Pozdro |
-.-
Ta sie kończą wygłupy :) Gdyby kózka nie skakała,to by Giant Spidera nie złapała :D
|
Sorry ale to był fajny czy głupi dead. :p
Kocham demon hunta szczególnie jak zaliczam kolejnego deda. B) |
=/
Widze, że mój pomysł nie wypalił... Na pożegnanie... KILLER DEER :D http://img72.exs.cx/img72/8356/killer_deer.jpg No i niechcący zwiększyłem przestępczość wśród społeczeństwa deer'ów :D http://img72.exs.cx/img72/369/UO9.jpg |
pytanie
jak zrobiłeś ze walczyłles z deer??
|
@Up
LoL?? Nie widzisz że to fake? Ale za to bardzo śmieszny :P :] :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |