![]() |
Konkurs!
Oglaszam konkurs na najglupszy wpis w dziale "pytanie do ksiadza" na parafialnej stronie naszego uroczego miasta.
Dostepna jest ona pod adresem: http://www.parafia-glucholazy.pl/par...akcja=wpisy_01 Chcesz zdenerwowac duchownego? Drazni Cie ta polska teokracja?! Wyladuj swoje frustracje na parafialnej stronie juz teraz! A w dodatku zdobadz uznanie i szacunek wsrod forumowiczow! Ania odmawiala rozaniec trzy razy dziennie i zlamala noge, Bartek zadal glupie pytanie ksiedzu i dwa dni pozniej trafil piatke w lotka, juz teraz sam zdecyduj o swojej przyszlosci! Ciemna strona mocy wzywa wlasnie Ciebie, mlody padawanie! W postach prosze o wklejanie linku do swojego wpisu. Niestety jedyne co mozecie wygrac, to satysfakcje i troche dobrej zabawy Pod uwage przy ocenianiu bedziemy brac inwencje tworcza samego zapytania, jak rowniez odpowiedz jaka udzieli ksiadz proboszcz. Post oczywiscie musi przejsc przez system moderacji parafialnej strony. Zwyciezce oglosimy w swoim czasie :) Enjoy. |
Oficjalnie popieram.
|
Niezły pomysł, potem coś pomyślę.
|
Cytuj:
Świetny pomysł! Zaraz coś wymyśle :x Edit: wysłałem, czekam na odpowiedź! |
Niezła opcja xD Nie mogę się doczekać propozycji.
|
ej oxy napisales niedawno posta zeby zbanowac cie 4evah i juz idziezs z tego forum a jakos powrociles ?
|
Oxyś mnie lubi! Nazwa tematu specjalnie taka a nie inna :D
|
Napisałem, kiedy zobaczę odpowiedź? :<
|
Trzeba poczekac, az ksiadz jej udzieli :)
|
Bezsens, nie wiążcie pojedynczych parafii z tym co prezentują media... A prezentują np. takiego Rydzyka... U mnie przykładowo probosz jest spoko, nic do niego nie mam... :P
Ale ostatecznie wyżyć się można. ;d |
Kto stawia, że mi odpowiedzą?
Ukryty tekst:
@edit 2down\/ czemu? Cytuj:
|
Grzech cudzy? Albo coś w tym stylu. :P
|
nic nie mam to osób blisko związanych z religią itp...(czyt. mało mnie obchodzi religia ale muszę na to chodzić)
ale fajny pomysł ;) @2up 1)ups zle napisałem poprawiłem sie 2)po prostu nie wychowałem sie z "zamiłowaniem" do religi a religie traktuje jak coś obowiązkowego ale niepotrzebnego za bardzo w nauce |
Napisze zeby sie za ciebie pomodlil, bo na wiele wiecej od zycia liczyc nie mozesz :-/.
|
Pewnie coś się kapnie, jeżeli jednego dnia dostanie tyle idiotycznych pytań.
|
Czy sądzi ksiądz, że fazy księżyca mają jakikolwiek wpływ na miesiączkowanie u surykatek?
|
Głuchołazy, będę tam w tym roku na obozie karate :D
|
Cytuj:
Ciekawy pomysł, coś trza wymyślić ;) |
Standardowo xD
Wstyd 13.02.08 (21:26) Jest mi bardzo wstyd zapytac sie wprost tutaj w internecie czuje sie anonimowy... Czy jezeli masturbowalem sie szkolnej toalecie po lekcji religii wspominajac Kasie (Kasia to najlepsza dziewczyna w naszym gimnazjum) to czy musze to powiedziec w konfesjonale? Wstydze sie bardzo powiedziec o tym ksiedzu. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:09. |