![]() |
Coz, pomysl niezly ale amatorkie wykonanie.
|
Re Up
NO Wiem Wiem ale ... od 26h niespalem i chcialem jakies smeicie zrobic( przy 4 obrazku jusz mi nie żygać chcialo:p)
|
Co to dego macie? Fajny Fake w stylu Happy three friends heheeh
|
:D Spox fake :)
|
moze i wykonanie slab... sze jednak w tym jest jakis urok :D
|
Ahahaha! O resz, najlepsze jak pijaka roz***ała, tutaj nie mam prawa zwracać uwagi na błędy techniczne bo rozwala!! A tak na serio, troszkę popracuj nad efektami i gramatyką;)
|
Gramatyka..."cięszki orzech do zgryzienia co?" - Aahh te polonistki :/
OK OK :p obiecuje że drugie bendzie jusz duuużo lepszy :p |
Hmmm.... gupawe to takie troche ( nie poprawiajcie mnie ze blad zrobilem, zawsze tak pisze ) ale nie jest najgorsze. Trzebaby bylo usunac jeszcze zbedne szczegoly bo albo na szybkiego to robiles i cie sie nie chcialo poprawiac albo sie troche nie starales.
P.S. tylko zeby nie bylo zaraz jakiegos wyzywania. Ja nikogo w blad nie wprowadzam, takie jest poprostu MOJE ZDANIE !!! @offtopic: I znowu Nosfe popisal sie bezblednym pismiennictwem :) fajnie ze na 140 postow jeszcze nikt mnie nie poprawil... Do 200 napewno tak dolece :P |
Uhm..pomysł ciekawy, wykonanie takie sobie. O ortografii nie wspomnę.
|
WATHER plx... typowy przerost formy nad trescia.. 1/10 za starania..
|
heheheh
Demons Rox :d
|
POMYLS BYL SUPER.tylko amatrorsko wykoanen sam fake neiumiem robic..i tak jetsem pelen podziwu wielkie gratz :D aaa i odkupujesz mi krzeslo :P
|
krotko i zwiezle:
Pomysl: 5- wykonanie: 3= ogolem: 4+ |
Poćwicz na ortografią fajne wykonanie ogółem 4-:)
|
Faine
Pomysl fainy ale,wykonanie nie za dbre ale ogolnie spoxx 8o
|
Pomysł fajne, ale wykonanie beznadziejne.
|
kurde bardzo dobry pomysl, a wykonanie chyba paintowskie ;)
najlepszy bajer jest z "hiuston, we have a problem" |
no spoko fake nawet troche smieszny ale moglbys jakas inna ćciąke dac bo slabo cos widac napisy
|
POmysł naprawde super.All mi się podoba. Rób więcej miło się coś takiego ogląda :) ;)
______________________________________________ Master morte Sorcerer 19lvl (32mlvl) skills 18/20 fishing 53 Venore (Secura) Best monster solo: Mino guard |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27. |