![]() |
Ded roku.
Witam.
Chciałbym wam pokazać jak śmiesznie padłem : D Gdy zszedłem do dziury rozmazał mi się ekran,chyba coś ze sterownikami. http://rapidshare.de/files/38574102/fast_ded.rec.html Śmiejcie sie ze mnie,z moich skilli. : D |
Ta, ekran się rozmazał - wszedłeś w dziure bez rope place i sie próbowałeś ropnąc.. nie było rope place więc pobiegłeś dalej, ale jako iż było tam w chuj fire fieldów to nie mogłeś znaleźć rope place : )
@2down Użyłeś rope 3 razy, phew! |
Powinieneś uciekać w dół.
Padłem w ten sam sposób, tyle, że przed update, jak dle miały niezłe combo, i u mnie było ich 5-6 :P |
Cytuj:
|
nie mam jak teraz ogladnac bo siedze na linuxie, ale domyslajac sie, ze jest to na poi dlach powiem ci tylko tyle, ze nie tylko ty tak padles XD
|
Haha co skille ^^ lol wes poskilluj ja mialem skille po 75 na 22 lvl teraz mam 58 lvl i skille 86/85 ;]
|
@up
KJE SED a pezieshshsh mojm zenzej? @top a moze rehoscik? |
No dead jak dead
Raczej dead roku to garlerdon z masslogiem na poi :) |
Up
HAha Racja 100% xD kozak :D nie pierwszy był i nie ostatni bedzie :D |
dobry był też ded typa co solował demona z advem na 100lvl, zrespiły się demony i padł xD
|
Zróbcie temat i ankiete "ded roku" umieśćcie wszyskie dedy i wtedy się okaże, który najlepsze. Tak jak kiedyś the best pk z moim filmem na czele xD
|
@up
faaaaakt, to też kozak xD |
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=158496
To jest ded roku. Twój może trochę ponad przeciętnej :P |
Nie w tym roku to było, ale niezła akcja była, jak na antice koleś zrobił anni, wziął magic sworda, chciał przykozaczyć, wszedł demony pozabijać i padł ;D.
@down To było dawno i już nie mam niestety. |
up: A masz filmik ???
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Proszę. |
Cytuj:
Nigdzie nie widać takiego Chomika. Być może podano Ci błędną / niekompletną nazwę. Możesz spróbować wyszukać Chomika korzystając z pola wyszukiwania znajdującego się u góry, po lewej stronie, wpisując nawet część nazwy, bądź też nick lub nazwisko właściciela. |
Cytuj:
|
to nie jest głupi dead, to jest po prostu mało doświadczenia, ostatnio prawie padłem na głupim mint, bo nie przepuszczałem, że o 18:00 może być pełny resp na mint na refugii, to ja wbiegłem no i jakies 15 różnych minosów robi jednak ładny damage[; skonczyło się to strachem i zużyciem gfb : [ [ [ [ [ [[[[[[[[[[[
@down nawet przez sekunde się nie uśmiechnąłem czytając twój arcy nieśmieszny sarkazm odpowiadający na ironię;[ byłeś w elycie, ale ciebie z niej wykopali? kurfa, to boli;.;. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:42. |