![]() |
34 kina drags
http://rapidshare.de/files/38574278/Drag34kina.rec.html
jest to moje expienie na dragach ;p moze film nie jest ciekawy z powodu ludu, ale mysle ze nie jest taki zly ;] |
Jebanyyyyyyyyyyyyyyy... -.- rapidshare potrzebujesz punktów? -.-'
|
Właśnie na taki filmik czekałem :)
GrAtZ LooTa xD |
Cytuj:
musze sie pochwalic: znowu jestem na dragach 2 bp healthow woi 2 steele 350 gp ;d pozdro |
Cytuj:
|
to się nazywa szczęście, ale z tymi dragami to tak jest, że sypią jak cholera, a potem zamykają się w sobie i przez długie godziny huntu nawet tych głupich p legów nie ma;p
|
Cytuj:
|
filmik dobry... i dobre skille ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
mam szacunek, nie wiem powiedzmy jestes sobie na czyms prywatnym(powiedzmy pojedynczy resp wyverny jakis) to ci sie nie wbije. d lair jest publiczne. tyle |
@up
Kazdy na non pvp ma takie podejscie i jest po 12 osob na d lair ( czyli mniej weicej tyle co sie tam respi dragow<no dobra przesadzilem 20 >) |
Cytuj:
|
Na non pvp wszystko jest publiczne xdd
Uwazam ze slusznie skoro juz ktos sie decyduje tam grac to powinien poniesc konsekwencje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niestety jedyną zasadą panującą na non pvp jest że nie ma żadnych zasad.
|
D-lair jest publiczne ! Na non pvp Na pvp tez ale H-levele nei pozwalaja wbijac.
Przynajmiej nie bił kogos potworow. Gratz Loota Niestety na 80 min filmu zabiles mało dragonow ;/ Jak to non pvp pozdro ofc Nice eq i skille |
Cytuj:
Na pvp (nawet na elysii, gdzie grało za moich czasów tak mało ludzi) nie było szans wbić na żadne dlair, bo zawsze na edron i w venore okupowły jakieś 100+ z dobrych gildii. To nieuczciwe, ale kto mówi o uczciwości na pvp ;-). |
Cytuj:
Takie są uroki non pvp ;] jedynie dla mozesz sobie zająć |
Oczywiście, że Dragon Lair nie jest puliczne (na PvP ofc). Jest ono podzielone na kilka respów, stawiasz list i masz jeden (albo więcej) z nich.
A na non-PvP to wszystko jest publiczne. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:37. |