![]() |
Life Crystal na Life Ring
Witam !
Przepraszam jeśli istnieje już takowy temat na forum ale nie mogłem znaleźć odpowiedzi na pytanie: "Gdzie (u jakiego npc, w jakim mieście) i jak wymienić(co pisać) life crystal na life ring ?" Z góry dzięki za odpowiedz, jeżeli powtarzam temat co jest bardzo prawdopodobne proszę o podanie linku do starego teamtu ;) |
Sprawdź takie coś jak Gamel Quest. Umożliwia to wymianie jednego life crystala na life ringa niestety TYLKO raz.
|
Gówno prawda że tylko raz... możesz wymieniać life crystale na life ringi tyle razy ile tylko chcesz.... tydzień temu osobiście wymieniłem 10 bpków !
Pozdro, Cobra |
Zgadzam sie.
Mozesz Life Crystale wymieniać do woli. Mialem caly bag tego wszytskie wymieniłem. Wystarczy tylko przeprowadzić z nim rozmowe |
Można też zamienić na energy ring-a z tego co pamiętam;)
|
up@
przykro mi nie można... ale jak zrobisz postać na moim servie to chętnie dam Ci energy ringa za life crystal |
a może ktoś napisać przebieg tej rozmowy bo ja próbowałem i tylko 1 raz mi wymienił a potem już nie chciał ;/
|
(pisane z pamieci wiec moze byc blad)
ty- hi, gamel is a rebel, yes, he wants to obtain a magic crystal so lugri can cast a deathcurse, yes |
zadziałało dzieki wielkie :*
|
otóż można go wymienić ile razy sie chce a jak nie wiecie jak przeprowadzić rozmowę to na tibia wiki wszystko pisze jak poszukacie to znajdziecie :p:baby:
|
Dzięki bardzo. ;)
|
wejdz se na wiki.hunted.pl i wpisz Gamel Quest.
|
Thx!
Mi tez pomoglo WIELKIE DZIA...
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=169967
Tutaj masz taki temat. Nawet nazywa się identycznie : o @Down A Ty co zrobiłeś ? Offtopic lovah < 3 |
wszystko fajnie... ale po co odświerzacie ? ;S
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:45. |