![]() |
Skille:/
Do ilu najlepiej skillowac knightem? Mam knighta 11 lvl skille 58/57 wystarczy jak wyskilluje do 65 i bede expil czy wiecej skillowac? Pls o pomoc...:)
|
wbij 85 / 85 lub 95 / 95 i masz z głowy ;) pzdr!
|
Wbij odrazu 100/100.
Na 11 lvlu skille mniejsze niż 70/70?! Człowieku idź skillować! |
Arcan jakby to powiedzial jeden z użytkowników naszego forum
KUP SE MUSK!! |
odp.
Wyskiluj do 65/65 , to wydaje mi sie ze bedzie dobrze.
Oczywiscie do ilu skillowac to zle zadane pytanie, bo im lepsze skille tym lepiej. Ale na niskim lvl sie nie oplaca bo łatwo można paść i stracić kilka godzin treningu. |
Wbij 100/100, padniesz i 5 skilli spadnie :<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dobra skończmy offtop :D
@topic Tematów dotyczących skillowania było juz wiele, skilluj tyle ile chcesz, do tego czasu aż ci się nie znudzi. Skąd my mamy wiedzieć, czy wolisz biegać na 30 lvlu ze skillami 100/100, czy 50/50? Wszystko zależy od własnego stylu gry. |
Jeśli masz czas i wene do skilowania to skiluj..Wbijesz większe to nie będziesz musiał skilować na wyższych lvlach. I tak prędzej czy póżniej znudzi Ci się skilowanie;)
|
@Arcan
Grałeś kiedyś knightem? @Topic Skille 65/65 powinny być dobre na tym level-u, Jak coś to poźniej jeszcze doskillujesz;) |
Cytuj:
|
hehe
Wyskiluj postac do 80/80 i expij:D
|
Cytuj:
A do ilu skillować to zależy od Ciebie, jak jesteś wytrwały to zrób sobie po 85 skille i masz spokój do końca, jak możesz zrób sobie do 70 i do 50 lvl dobiej 85, a jak nie chcesz to doskilleu do tego 65- jest na tym lvl dobre i ogólnie nie takie złe. |
Cytuj:
|
ja robie tak
wbijam 20 lvl bez skillowania,potem skilluje do 70/xx potem 50 lvl a potem skillowanie do 80/xx a potem juz nie skilluje,bo narazie doszedlem do tego etapu ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1. Idz do szkoly i poucz sie o ironii. 2. 65/65? Zeby roty miec na hita? Na 55 juz je lal bedzie, wiec nie wiem po co 65, ale widze, ze tu jest pro ultra high uber nigga knight. Wiec szacunek elite royal knighcie |
Zależy też czym bijesz:p
Axe: skille mogą być małeB) Sword: skille muszą być wysokie:) Club: średnie skillle:D P.S. Zły dział Pozd~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56. |