![]() |
Tibia vs WoW II
Odniose sie do tego starego tematu i zobaczcie ile robi muzyka w filmie, Te mario ośmieszyło tibie ,a tu jak dali coś porządniejszego to zaraz lepiej sie ogląda i nabiera respectu dla Tibii ; p
btw. Hail Naction =) http://pl.youtube.com/watch?v=IMRHFT...eature=related |
zaklad o 10zl ze film robil jakis 14 letni polski jezykowy analfabeta.
a dla rownowagi do tego filmiku sceny z WoWa wybieral jakis kretyn ktorego jedynym pomyslem bylo dac niskolevelowe pvp i ragnarosa metoda stand'n'spank. LMAO. |
nareszcie jakies normalne porownanie
|
|
Vil, widać iż grasz w Wowa. W tamtym filmiku mieliśmy do czynienia z kiepską muzyką i "momentami" z Tibii, w tym na odwrót i od razu widać różnicę. Twoje ataki, że filmik był montowany, przez 14 latka są nie na miejscu. Przede wszystkim, gdyż jesteś moderatorem.
|
@up
Filmik bardzo klimatyczny, aż do momentu kiedy pokazują trolle na kolorowych dinusiach. Jak już wspomniałem porównywanie gry 2D z grą 3D jest debilne. |
WOW JEST KJEPSKI BO TAM NIE MA DEMON ARMORUW I SHIELDUW !!!!1!
wow jak dla mnie,jest zbyt skomplikowany ;x |
Nigdy nie zaprzeczalem ze pierwszy film byl tendencyjny, to raz. Dwa, ze ten rowniez jest, co raczylem zauwazyc. Trzy, ze jako obywatel mam prawo wyrazic zniesmaczenie jezykowym debilizmem, Cztery - moderatorem jestem w momencie gdy ktos w mojej obecnosci nie przestrzega regulaminu, przede wszystkim jestem graczem, zarowno tibijskim jak i warcraftowym.
|
A swoją drogą, wprowadzenie do świata Tibii tylko płatnych kont, mam namyśli, chcesz grać - płać, tak jak jest to w Wowie byłoby nie złym pomysłem. Przynajmniej nie byłoby noobów.
|
@Vil
Cudo ;-o @topic Ta, weź pod uwagę, że w tym filmie były zmontowane najciekawsze momenty w Tibii i to paru sekundowe. Z WoW'a za to wybrano jakieś nudne filmy.. Co nie zmienia faktu, że porównywanie ich istotnie mija się z celem. |
Cytuj:
|
No to teraz odwrócenie stron. Tibia pokazana z lepszej strony a WOW z gorszej. "Wybrałem Tibie" Zacytuje tu podpis użytkownika forum. Wole taką MNORPG niż 3D MNORPG
|
Moje pierwsze mnorpg to byla Tibia i raczej sie to nie zmieni chociaz WoW ladna oprawa graficzna :p...
@Vil ... co ty slownik zjadles??.... |
Cytuj:
|
fimy 'wow vs tibia' nigdy nie beda obiektywne, gdy beda tworzone przez jedna ze stron
ale i tak wow pwnz (; |
@vil
Trudno z tobą dyskutować, jak bronisz "swojego" WoWa jak matka dziecka. |
jest wlasnie tak jak mowilem w temacie z poprzednim filmem.. muzyka.. momenty z gry itd robia bardzo wiele...
a Vil pokazuje swoja nieobiektywnosc poprostu... mozna skomentowac film ale najezdzanie na autora jest nie na miejscu bo nie pasuje to jak zostal WoW pokazany... w poprzednim filmie Tibia zostala zjechana i jakos ja nie zjechalem ani autora ani filmu tylko obiektywnie ocenilem.. |
WOw
Cytuj:
|
Film tym razem jest stronniczy w stronę tibii, zgadzam się z Vilem, bo grałem w wowa jakiś czas, i w tibie, te sceny są jakies strasznie nudne, jak walczyłem to tak nudno nie było :D Taka prawda, wow jest bardziej grywalny, ma sporo bugów ale są one bardzo szybko usuwane, jak dla mnie obie gry są fajnie, jednak wow wygrywa, jakby nie patrzeć. Wystarczy zobaczyć ile osób gra w tibie, a ile w wowa.
Dawergo. |
Moim zdaniem zle zmontowany filmik....Autor dał chujowe pvp na battleground i inne screny dotyczace wowa.Rozumiem jak by dal raid na SW,tanaris etc.Widac ze film robil zwolennik tibii...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:26. |