![]() |
Bysen dies [Eternia]
Link znaleziony na tibia.de. Wygląda na to, że dostał kicka, lub był afk. Loot nawet fajny.
http://www.***********.com/590276599.html http://s004.wyslijto.pl/?file_id=17490168095146179265 W miejsce gwiazdek, wiadomo co. @edit Filmik na tibiacam tv |
Szkoda, że padł i polaczki dostały fraga którym będą się podniecać :<
Hail Decessus _/ |
Dal exita bo zauwazyl mass loga ;]
|
może ktoś rehostnąć ? ? ?
|
Jaka nuda Oo
|
hahaahahahhaa... ale padl xDD o lol xD
niezle........ ;) wqrzy sie tym co mu spadlo ;] |
Cytuj:
@topic na kicka to nie wygladalo bo stal w dosyc dziwnym miejscu... raczej afk... |
Cytuj:
@Topic No trochę stracił ;D |
Bardzo dobrze. Nie chce nic mowic, ale nie nawidze skurw*syna. Chodzi z wypieta piersia jakby byl panem servera. Ja tam jeszcze pamietam jego 'Polish worst nightmare'. : |
|
hahahahha co to było? zaraz ktoś pewnie będzie syczał, że spingowany czy jakiś inny chuj go trafił:D dał na 100% exita i myślał, że go w minute nikt nie dorwie, shame
@down a jednak: D |
Cytuj:
|
Bysen Gz :cup::cup::cup:
Żalek xd |
Cytuj:
Ty bys pobiegl do dp albo czekal na nich.Ja bym proponowal wyrzucic bota poexpic recznie i powalczyc w jakims warze. Czasami exit to jedyny ratunek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Loel_owy nie mogłem się powstrzymać : D Żałość jest pojęciem subiektywnym. Konstatując, Twoja enigmatyczne i ambiwalentne opisy całkowicie zbiły mnie z tropu. Tak bogatej osobowości jeszcze nie dane mi było spotkać. ach bym zapomniał blacha na drogę. |
Szczerze mowiąc to mu chyba nawet nie bylo szkoda tych items ktore polecialy (sądze ze ma tego o wiele wiecej w domku lub w dp) i taki loot to dla niego pestka ;] . Zarobil juz ponad 18mln kasy na tym war i ma gdzies to ze pada, dla takiej kaski kazdy dal by sie ujebac :D
|
Cytuj:
Co do fraga...x-log był chyba najlepszym rozwiązaniem... |
Cytuj:
LOL, Pisałem to co mi sie podoba a że ktos może napisał tak jak ja (ale w to wątpie ze słowo w słowo tak samo) to nie moja sprawa. Napisałem to co sie dowiedziałem od przyjaciół i nie posadzaj mnie o to że kogoś podpatrzyłem i to potworzyłem... |
trudno sie domyślić, że dał exita :o
Przecież to bardzo dobrze widać, zobaczył mass loga w vip, przestal bić frosty, stanął na końcu respa, zarzucił utame i dal exita, proste i logiczne... x) |
A polacy go szybko znalezli dzieki ng-.- odrazu wiedzieli gdzie biec..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:53. |