![]() |
Banshe Quest
A Więc postanowiłem zrobić Banshee Quest bo kasa mi potrzebna .
Ale mało kto chce iść dlatego , postanowiłem założyć ten temat . Jeśli Chcecie iść na te quest i nie macie Ekipy zgłaszajcie sie , ja postaram sie załatwić blokera , ale nie za darmo . Zgłaszajcie Sie Tutaj albo piszcie do mnie w grze czyli do Japcok Pall Pozdro. |
Haha Japcok;] Może mnie kojarzysz Pawlinho Paladin;] Hehe poszedłbym na quest ale poki co mam bana i 53 lvl;] pozdro
|
Kojarze kojarze ;p
uratowales mnie na lizardach jak manasow nie mialem pamietasz? a bana to ty juz dosyc długo masz ;p |
Nie wiem po co zakladasz tu kolejny temat skoro na tibia.com sa juz z 2 tematy na ten temat.Tak wogule to po co maja Ci placisz za zalatwienie blokera,skoro sa quest service i czyszcza wszystko.
Powodzenia |
Mattrixo też kojarze:) wydaje mi sie ze smigasz w full Assasinie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a Mispex chyba w full Summonerze ? ;p
|
No mniej więcej;p
|
pelerynka tylko hah:P
|
Mi sie w sobote kończy ban... haker mi na konto sie wpierdzielił i rozsyłał linki hakerskie:( a ja bede śmigał w Jesterze;p ale nie full:blazen:
|
A ja sie powoli w*****am te głupie Szwedy mnie ganiaja , juz Trapa mi raz zrobili , i zbytnio niemam kasy zeby se zrobic jakis addon ;p
biegam w Warriorze z pierszym addonem ;p |
Jak wejdzie nowy serw ja na niego śmigam;]
|
Co ty Pawlinho tak za tym nowym serverm co ?
na Xerenie graj a nie ;], wspomagaj naszych.:D |
Właśnie Exe ma racje... (tak dla przypomnienia I'm Kate Bourne)
|
No niech bedzie;)
|
Co do tego ze xerena fajna to nic nie mam xD bo tu zawsze ciekawie co chwile woojny ;D Sam bym pewnie pomagal wbk gdyby nie hacked ;/ a teraz gram gdzies indziej ... Pozdroo dla ziomkow old adsuma ;D
PS.Mispex jeszcze tych vialek do summonera nie zrobiles? xD 8o hah Pozdrawiam |
nie zrobilem..tyle tych iali wyjebalem w loterie i chuja xD! nie mialem szczescia;P
|
Hehh ;D ja tez kiedys wymienialem duzo i nigdy nie wygralem xD szczescia tez nie mam hehe =) tera zbieram na full warriora ,wsumie prawie juz jest :p
|
Cytuj:
to niezly pomysl bo nie bedzie na nim duzyh lvli kazy od poczatko bedzie gral |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00. |