![]() |
Czy na forum jest cenzura?
Czy na tym forum jest cenzura? Założyłem taki temat jeszcze dzisiaj i został on skasowany według moich przewidywań ten też zostanie, bo to niewygodne dla modków. Zauważyłem też, że większość postów krytykujących Tibię i zachęcających do skończenia z nią jest usuwane bez żadnego komentarza. Rozumiem, że dla ekipy tibia.pl Tibia jest święta, a Cipsoft to głowa kościoła, ale czego kasujecie posty krytykujące ją? To forum to już się zamienia w jakąś republike komunistyczną, bo usuwacie co szkodzi Tibii. Ten temat i tak będzie kilka godzin, bo jakiś wyznawca Tibii(czyt. moderator i ekipa tibia.pl) skasuje go. Srry, ale to jak widać prawda.
|
Skoro debilizm i głupota szkodzi Tibii, spodziewaj się bana.
Re.Down Złote zasady zachowaj dla siebie. Może przydadzą ci się na innym forum? |
Cytuj:
|
Kurwa Chuj S*******aj Skurwysyn
Jak nie ma jak jest.B) Edit: Nie na wszystko. Lol :P |
Jemu chodziło raczej o bardziej rozbudowane wypowiedzi krytykujące Tibie :P
|
Skoro te kasowane tematy mają treść podobną do pierwszego postu Bloodwina, to czemu miałby nie być kasowane?
|
Wartość intelektualna znacznego odsetka zakładanych codziennie jest jest tak niska, że kasujemy to bez komentarza, bo komentarza to wart bynajmniej nie jest.
I bynajmniej CipSoft nie jest dla nas, jak to raczyłeś się wyrazić, "głową kościoła". A jeśli nawet, to ja za kościołem nie przepadam. |
Wg. mnie jest to forum oficjalnej strony poświęconej grze Tibia, co za tym idzie dotyczy ono właśnie Tibii. Posty typu "nie grajcie w tibje!"(bądź bardziej poprawnie w pisowni, lecz rzadsze) są po prostu nie na miejscu.
Jeżeli chcesz wygłaszać swoje poglądy dotyczące zło wrogości owej gry załóż swoje forum dotyczące zażaleń. |
Tak właśnie, dokładnie, co do joty, masz rację. Pa.
Nie rozmawiamy z ludźmi, którzy nie potrafią nawet poszukać, zanim zaczną pieprzyć głupoty. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:58. |