![]() |
Gdzie są crypty dla facc???
Gdzie są crypty dla facc??? Słyszałem, że gdzieś koło kazo.
|
Szukaj to nie boli. Pamiętam, że niedawno ktoś założył podobny temat, więc odważ się nacisnąć przycisk "szukaj"
@2down No to zaraz napłynie fala dzieci i nie będzie można poexpić -.- |
A co to są crypty?8o
|
Pod Mt Sternum, dokładniej nie powiem bo już wystarczająco dużo tam ludzi
|
Cytuj:
|
To już piąty temat o "cryptach dla facc". Tak trudno przeznaczyć 5 sekund dla funkcji "szukaj" ?
|
Niedaleko kazzo, nie ma na tibia earth, i dobrze bo jeszcze nie roi sie tam od polskich nOObów... no, a jak chcesz znaleźć to szukaj, z reguły nie boli
PS. Nie twierdze że wszyscy polacy to nooby, po prostu znaczny procent polaków grających w tibie jest noobami... |
Ja kiedyś zamieściłem pare ss z mojego expienia tam i odrazu jakieś dzieci zasypały mnie wiadomościami "Gdzie to jest?" X(
|
Cytuj:
Pozatym, myślę że opcja "Szukaj", nie boli. Nie wiem po co wogóle tutaj jest, skoro i tak jej nikt nie używa. A co do Autora, to poszukaj sam. My nie możemy ci tego mówić i tyle. Nie pytaj - "Dlaczego?". Sam do tego dojdź. Nie wiem czy mam rację, ale chyba czas najwyższy zamknąć ten temat. Powoli robi się tutaj Spam, a pewne osoby i tak za dużo powiedziały. X( |
ja wiem gdzie sa.........
sa pomiedzy kazo a cycami kolo thais...... trzeba zejsc w podziemia tam sa ghoule i skletony na samym dole sa crypty ghosty i mummy........... a wogole jaki masz lvl???????????
|
przy cycach jest dziura
|
Crypty
Muwie ci jak tam expiłem i niewarto może o 6:00 rano tam fajnie ale potem jest tam do bani.
|
crypty czy tomby?
|
Ach! Kolejny dzień! Kolejni archeolodzy! Kolejni idioci!
|
opcja szukaj nie boli a pozatym i tak tam już dużo ludu jest to jeszcze potrzeba fali nobów
|
Misie zdaje ze crypty do Crypt Shambery ale nie jestem pewien
|
1 ja ale z was nooby co drugi pisze rzeby szukac czy to nie spam i to prawie w słowo w słowo ;(
2 po to sie zakłada temat zebyscie pomogli a nie bedze tam pisac ze duzo noob bo zawsze gdzies som 3 jest tyle swiatuw ze max sie tam pojawiom 3-4 osub na dzien :confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:07. |