![]() |
Ślub.....
Wiecie jak to jest na tibii, raz są wzloty a raz upadki, czasem nuda, a czasem wpada się na dobre pomysły:D
Chcę się ożenić! Może cosik wiem o tibii, ale w tej sprawie wiem tylko tyle, że potrzebne są obrączki i druga połówka, która powie "tak". Jeśli znajdzie się ktoś kto mi pomoże będę bardzo wdzięczny....:) |
Hej panowie (i panie oczywiście) nic na ten temat nie wiecie?
Szczerze mówiąc liczyłem na pomoc...:( moderatorów zwłaszcza. |
Ja wiem tyle ze mozesz sobie wyczesac z kądś księdza tak dla ceremonii.Obrączki dostaniesz w AB po 1-2k lub od gracza . Na slubach musi byc duzo zarcia i oczywiscie prezenty. Po uroczystosciach jest zabawa czyli tańce i nawalanka czarami. Jak by cos to polecam sie jako ksiendza. Mam w tym wprawe hehe!.(danubia)
|
no i jeszcze zaproszenia listowne i dobry lokal z atrakcjami no i pochud może być po miescie :D
|
Dzięki nadal wiem niewiele, ale jestem bliżej ( tzn. mam obrączki:)) skąd wytrzasnąć lokal?
I czy można zawrzeć ten związek tylko w okreslonym mieście? odp na PS. sorry ale nie:P |
coo
po 1k lub 2k jest obronczka ?? ja dostalem dzis przez parcela za darmo i nieweim od kogo :)
|
He
No sluby to ciekawa zecz ale szkoda ze niema nocy poslubnej. Wykombinuje se ksiendza w kosciele moze zapros kogos, zakup obronczki [nie som tanie] i po sprawie :D
|
lokal sam sobie znajdź taki jaki tobie będzie odpowiadał
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:19. |