![]() |
Kick
Witam , ja mam małe pytanko : czy jest prawdą że jak dostaję kicka to jest to związane z ilościa graczy pacc i jestem wyrzucany z gry?Czy jeslibym miał pacc to nie miałbym kicków?
|
nie jest to zwiazane z iloscia graczy na serwerze
masz problemy z polaczeniem internetowym |
albo cie gm kopie bo cos sknociles :D
|
To jest norma i nie zalezy od polonczenia czy posiadania pacca tylko od serwera jak jest przeciazony to cie wypieprza!!
|
Niemasz sie czym martwić zawsze może byc gorzej np. dead
Ale jeśli mowa o kicku to jest to zwiazane z ilościa graczy na serverze. Kickuje najcześciej jak Pacce sie logują. |
Cytuj:
Tylko niestety mając kicka masz olbrzymią szansę na złapanie również deda ... Taka promocja : dwa w jednym ... :) |
Mnie kickneło na guardach:P. Myśle, że wytrzymałem ze 2 sek. :D (było 6 dwarfów guardów) B)
|
LoL?!
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam. |
Cytuj:
Lol to ty nigdy na titani nie byles mozesz uzywac macro etc. i GM nigdy nie ma co do tematu to kick nie zalezy od tego czy pacc bedzie grall czy nie bo nigdy nie bylo by rekordow w w ilosci lkudzi oi zawsze by byla ta sama liczba graczy w godzinach szczytu :) mysle ze to problemy z netem :) |
Cytuj:
kicki zdarzaly mi sie okolo 1-2 razy na miech. na facc i pacc to samo. a mam kolege co gra na pacc od roku i kicki po 2 dziennie. a lagi to jak sie uda. czasem sa czasem nie. to zalerzy od lacza gracza. bajeczki w stylu ze pacc'owcow nie kickuje i oni lagow nie maja to naprawde nie wiem skad sie wziely. to chyba jakcys ludzie co na pacc szkoda kasy wymyslili zeby ponarzekac ze CIP Soft to wyzyskiwacze jedni sa... |
A gdybym poprosił administratora mojej sieci o zwiększenie przepustowości do portu Tibii (słyszałem, że tak można) to czy w takiej sytuacji byłyby rzadzeij kicki?
|
Cytuj:
Problem z łączem, obojętnie czy u gracza czy na serwie lagi chwilowe. Losowanko i tyle. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:59. |