Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   sytuacja na infernie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=16578)

error błąd 09-11-2004 10:00

heh wlasnie chcialem z nim przeprowadzic wywiad... :p choc R-7 raczej zabija (sam siergiei mowil mojemu bratu zeby mu dal 2 uh a jak nie to dead:/) ja tez gram na infernie(Wasoba 16lvl 23m lvl i Lord Wasoba 11lvl 6m lvl skille: 45/34) i cos mi tu bredzi ze jest anty PK :p

MayGyver 09-11-2004 11:28

moze z dirkiem pogadasz?
odnosnie np behe questu
on jest duzo barwniejsza postacia

albo ion
i jego stosunku do pk-party jako tutora

pozdro od starego membersa royal guards

@down
no co za pytanie
jasne ze bylem :)

Olorion. 09-11-2004 13:22

Albo co thor sadzi o pk >.<

ja tam sie nie spotkalem z mass pk w carlin ze strony MoK a tam mieszkam (noo ale ostatnio rzadko bywam) >.<

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez May~
pozdro od starego membersa royal guards

a tez byles w royalach?

@up a jaki masz nick? >.<

Togashi Yokuni 09-11-2004 14:13

"Sergei Stroganof: Grałem w Tibię około 5 lat.. Ja oraz moi przyjaciele przedtem rządziliśmy tak samo na Novej."

hmm Sergei nigdy nie rzadzil na Nova...

Moro 09-11-2004 19:08

Sergeia widzialem raz, podczas mass pk... Nie musze chyba mówić jak zakończyło się to spotkanie -.-
Co do Man of Killers, oprocz Iona, Mozziego i Lepry sa tam same n00by,
poniewaz jest do gildia Szwedzka, znaczy to mniej wiecej tyle, ze nie patrza kogo biora, byle byl on Szwedem...
Co do r7 nie popierajacego pk xD
Spytajmy o to Verola Dameusa ;)
Bo chyba niektorzy sa prez niego "Hunted." xD

BTW:Ardonis, czy ty przypadkiem nie jestes w Templarsach ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MayGyver
moze z dirkiem pogadasz?
odnosnie np behe questu
on jest duzo barwniejsza postacia

Co masz na mysli mowiac ze jest barwniejsza postacia ?

Olorion. 09-11-2004 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Moro
Co do Man of Killers, oprocz Iona, Mozziego i Lepry sa tam same n00by,
poniewaz jest do gildia Szwedzka, znaczy to mniej wiecej tyle, ze nie patrza kogo biora, byle byl on Szwedem...

affffffff baranie ty >.< po 1, do MoK biora tylko znajomych z rl
I jeszcze Thor jest fajny >.<

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez moro

Co do r7 nie popierajacego pk xD
Spytajmy o to Verola Dameusa ;)
Bo chyba niektorzy sa prez niego "Hunted." xD

lol ciekawe kto >.<... w sumie moze juz o mnie i o tych 15k zapomnial... aHAHUAHAUHA xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ludek co afkuje na vedze
Co masz na mysli mowiac ze jest barwniejsza postacia ?

pewnie ze wiecej o nim mozna powiedizec xD, i ze on sam ma wiecej do powiedzenia niz,

yYyyyy nie no nie masspkujemy tylko kilka razy wyrznelismy caly serwer w pien, a wszyscy r7 sa fajniuscy i nie czituja >.<
Czitowanie jest evul :( ... no moze oprocz mnie bo sharnalem koledze postac zeby mi nabil pare lvlkow a potem dalem sie zabic cycom

aff xD

daxax-damienk 09-11-2004 20:45

spoko wywiad ale on nie ma raci pk powino byc

:evul: :evul: :evul: undefinedja gralem na infernie krutko bo przez jego nooobs gildie blem zokowany :( :( :kat: :kat:

Soli von Master 09-11-2004 21:24

Boki zrywac ze smiechu xD

Czytajac odpowiedzi tego szfeda mialem ubaw po pahy :P. Najbardziej rozbawila mnie odpowiedz:

"Sergei Stroganof: Cóż, to był wielki błąd jaki popełniliśmy...Aftamath tak naprawdę samo wypowiedziało nam wojnę, a my zaczęliśmy mordować.. Potem chcieli opuścić serwer itp...Część z nas po prostu pomyślała, że świat opustoszeje. Zapłaciłem każdemu, kto ucierpiał tamtego dnia i większość moich przyjaciół uczyniła podobnie. A to, że byliśmy przestraszeni zabrzmiało całkiem śmiesznie"

Bralem udzial w tej wojnie po stronie aftamathu i musze powiedziec ze ten gosc plecie od zeczy , nidosc ze nikomu niezaplacili za deady to jeszcze kazali placic sobie zato ze ktos probowal sie bronic!. Gadanie ze zoostal shakowany to terz moim zdanie bujda na resorah :P, stracil 6 lvli w 15min w****il sie i napisal zaduzo na formu i bana dostal potem tlumaczyl sie ze go hakneli co za gosc ;]

Mam nadzieje ze R7 czeka taki sam los jak Lah , jezeli wybuchnie wojna z tymi szweckimi ****** to z miejsca wezme w niej udzial , mam dosc dyktatury tych szwedow ... :[

Moro 09-11-2004 22:35

Jesli o mnie chodzi to jestem za pozbyciem sie r7.
Jak tylko skonczy sie moj bananek -.-
Czy ktos mi powie dlaczego akurat na infie sa tak w****iajacy GM ???

Aha, pamietajcie ze uzywanie Tibia GG jest "Lame" :P
I ze za to u niektorych mozna byc hunted... - vide - u panow z Aliance of Krynn...

MayGyver 10-11-2004 01:23

@olorion
nie bede wymienial nicka, bo niektorzy moga mi wysylac wiadomosci na PW z pytaniem dlaczego ich zabilem tyle a tyle razy hehe

podpowiem, ze mam lvl 40+
pewnie sie domyslisz

@moro
mam na mysli chocby to, iz dirk najczesciej ze wszystkich r7 uzadza sobie pk party
oraz to iz zapowiedzial, ze bez jego zgody oraz stosownej oplaty w wysokosci 50k od glowy, nikt nie zrobi behemoth questu
taki troszke wiekszy PA niz sergei

z sergeiem mozna bylo zawsze pogadac a z dirkiem juz trudniej

@moro
90% populacji na serwerze to nooby albo newbie
u mnie w gildii jest wiekszy odsetek doswiadzczonych graczy, ale tylko dlatego ze dosc spora ich ilosc przeniosla sie z jednego serwera, gdzie mieli swoja gildie

@soli
ale z takimi tekstami o szwedach to idz na dan00bie
nie spotkalem sie na infernie z niechecia szwedow do innych narodowosci
tylko polacy maja ciagle cos do szweow, niezaleznie na jakim swiecie graja

to ze walczyles po stronie aftamath to raczej chluby ci nie przynosi
raczej wstyd, bo daliscie ciala na calej linii
zero organizacji

@all
to ze nie potraficie sie dogadac z graczami z innych panstw, nie oznacza ze oni sa be
nauczcie sie grac i wezcie pod uwage ze jest to server enforced

Ithelios 10-11-2004 12:22

R7 upadnie-przyjdą następni.Moc jest po to aby ją wykorzystywać,a tym bardziej na serwerze takim jak Inferna nikt się nie oprze możliwościom jakie się nagle otworzą.

PiXik 10-11-2004 15:33

pamiętam jak grałem na infernie i chociaż jeden r7 przebiegł koło dp wszyscy do p-zone i czekają ...albo pamiętam jak przeszła taka fala i wszystko co się ruszało zabiła of course r7;pTen hack to może nie ściema ale dzieli konto na 90%Afamatah nie byli źli oni tylko nie mieli szans...

Moro 10-11-2004 18:03

Aftamath po prostu byli za slabi.
Byli tez mniej zorganizowana gildia, niz r7.
Nie mieli szans, wiec odeszli.
Co do r7, to nie sa oni az tak potezni zeby nie dalo sie czegos z tym zrobic...
Tylko ludzi trzeba, duzo ludzi ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:25.