Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Selena War Ultimation vs reszta świata (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=165806)

Bartas15 17-02-2008 00:22

Selena War Ultimation vs reszta świata

Temat o wojnie.Wyniki openek,nowe fragi,dojścia,odejścia,hacki wszystko co związane z wojną.Bez kłutni prosze i sprzeczek bezsensownych tylko kulturalna konwersacja :).

Pewnie wszyscy wiedzą ale ostatni battle zakończył się 18:3 dla Ultimation :)

Hevender 18-02-2008 13:46

To moze ja zaczne.
Typ: Open Battle
Data: 16.02
Miejsce: Ankrahmun, Pustynia
Wynik:Ultimation(17):Cruoris&EC(3)

Master Unicron dolaczyl do Ultimation

__________________________________________________ _______

Typ: Open Battle
Data: 17.02.2008
Miejsce: Ankrahmun, Pustynia
Wynik : Ultimation(7):Cruoris(0)

17.02 Alfis dolancza do Ultimation.
17.02 Zamen Astaraver dolancza do Cruoris
17.02 Lusugo Astaraver dolancza do Cruoris

Rav 18-02-2008 21:05

Wygląda na to ze ulti zaczyna górować

Kusy_Kazakov 19-02-2008 01:47

Przed chwilą logoutem Cruoris pod desertem skończył się open battle. Wygrało Ultimation stosunkiem 15:10(poprawcie mnie jeśli się mylę).

Exim 19-02-2008 03:11

18:11 Dla Ultimationow !!!!! :d

3 Open Battle Wygrany Przez Glidie Ultimation!

Iomer Thunderblade 19-02-2008 04:12

chcesz ogórka?

Exim 19-02-2008 13:59

A wiesz ze przez całego battla wczoraj zjadłem 3 słoiki :D

Aego 19-02-2008 15:33

Witam

Ostatnio myślałem o tej wojnie etc. i doszedłem do wniosku:D:
Jak Cru~ robiło pa to płakali wszyscy !! a jak przyszło walczyć to polowa uciekło. Brak mi słów dla takich ludzi oni woleli dać xxx k za to żeby być free bo sie bali/boja o chary no ludzie Ku*** jak by walczyli wszyscy Polacy z tego serwa to by swe nie było co tu robić ale wszyscy sie boja albo wola wylizać rowka swe.

Aego

Exim 19-02-2008 17:10

Aego bardzo dobrze mówisz ale Polacy na tym serwerze są tacy i tacy pozostaną , a kolejna sprawa gdyby Polacy nie pomagali Cruoris ta wojna także już by była wygrana ale cóż Ultimation nie podda sie i tego jestem pewien.

Eneris 19-02-2008 22:06

Jeszcze jedno, Jeszcze jedno !! Hail Rodzice xD

Vuxes bo zaczynasz gonić Lady i Mnie w deadach na wojnie :<

Waleczny Filip 19-02-2008 22:50

Dobra robota chlopaki. Wasze ostatnie 3 openy ogladalem z wielkim bananem na lapie. A ten dzis byl masakryczny, oby tak dalej xD
Pokaral bym chetnie z wami, ale co ja moge na takim lev...

Powodzenia Ulti~

Komuszq 20-02-2008 12:34

Trzymamy sie ramy AHUEAHAHUE

Aego 20-02-2008 17:45

Witam
Chciał bym opisać mój ciekawy dzień:D wiec obudziłem sie:D;]. Poszedłem szukać wolnych as-ow i szukam szukam no i jakaś jaskinia patrze koleś offline no to zmieniam lether okazuje sie ze jednak on no to pisze sorry usuwam lether i idę a on mi pisze hunted no to jak ok bye. No i ide do następnej jaskini i pisze do mnie Hakiv ze robie pa na jego kumplu no to mu wytłumaczyłem no i Ok. Wbiłem na inna jaskinie i chce iść po mf a tu Wujek~ etc. zaczynają mnie jebać, potem mnie zostawili:D no i poszedłem do dp i Wujek mówi ze po kogoś innego wpadli no to ok wracam na exp a tu już sie ktoś siedzi. Takim sposobem sie narzazie skończyła przygoda z ult:D na tym ze mnie oskarżyli o pa i wyrzucili z expa . Niestety to są podobne sposoby do swe :(( i jest mi z tego powodu przykro:P
Jednak nadal wierze ze w ult są spoko ludzie:))

Kubous 20-02-2008 18:19

Smutna historia

A'Kret 20-02-2008 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waleczny Filip (Post 1910168)
Dobra robota chlopaki. Wasze ostatnie 3 openy ogladalem z wielkim bananem na lapie. A ten dzis byl masakryczny, oby tak dalej xD
Pokaral bym chetnie z wami, ale co ja moge na takim lev...

Powodzenia Ulti~

Z bananem w łapie? To ty się masturbujesz oglądając ich filmiki ? ;o!

Maksous 21-02-2008 12:30

Cytuj:

Witam
Chciał bym opisać mój ciekawy dzień wiec obudziłem sie;]. Poszedłem szukać wolnych as-ow i szukam szukam no i jakaś jaskinia patrze koleś offline no to zmieniam lether okazuje sie ze jednak on no to pisze sorry usuwam lether i idę a on mi pisze hunted no to jak ok bye. No i ide do następnej jaskini i pisze do mnie Hakiv ze robie pa na jego kumplu no to mu wytłumaczyłem no i Ok. Wbiłem na inna jaskinie i chce iść po mf a tu Wujek~ etc. zaczynają mnie jebać, potem mnie zostawili no i poszedłem do dp i Wujek mówi ze po kogoś innego wpadli no to ok wracam na exp a tu już sie ktoś siedzi. Takim sposobem sie narzazie skończyła przygoda z ult na tym ze mnie oskarżyli o pa i wyrzucili z expa . Niestety to są podobne sposoby do swe ( i jest mi z tego powodu przykro
Jednak nadal wierze ze w ult są spoko ludzie)
OMG! WTF!! WOOOW!! TY TO MASZ PRZYGODY xD

rofl -.-

Marczio 21-02-2008 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aego (Post 1909008)
Witam

Jak Cru~ robiło pa to płakali wszyscy !! a jak przyszło walczyć to polowa uciekło. Brak mi słów dla takich ludzi oni woleli dać xxx k za to żeby być free bo sie bali/boja o chary no ludzie Ku*** jak by walczyli wszyscy Polacy z tego serwa to by swe nie było co tu robić ale wszyscy sie boja albo wola wylizać rowka swe.

Aego

Myślisz bardzo powierzchownie, ale czego się można spodziewac po kimś, kto pisze takim językiem

Iomer Thunderblade 21-02-2008 17:11

Yozixon zaplacil.

Marczio 21-02-2008 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade (Post 1913407)
Yozixon zaplacil.

ja zaplacilem 320zl za bilet na samolot :/

Stonhard 23-02-2008 01:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aego (Post 1909008)
Witam

Aego

Polacy grający na Selenie dzielą się na dwa typy polaków, mianowicie Polacy pochodzenia żydowskiego "Polish Pride(Jude Pride)" w cruoris i na polaków patryjotów, Hail Ultimation.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46.