![]() |
Co to za miejsce i do czego służy
Witam ostatnio grając swoim charem zaczęłem zbierać kase na rotwormach na południe od venore zaciekawiło mnie 1 miejsce oto screen:
http://img220.imageshack.us/img220/2884/beztytuumd4.png Proszę o odpowiedź. |
Jest to zniszczona maszyna snów(czy jakoś tak)
Są takie 3 jedna to jest Dreamer Chalenge quest (czy jak się tak nazywa) |
I prawdopodobnie ma związek z Elfami i Silver Mace Questem, właśnie też nad tym questem pracuje :P
|
Cytuj:
Jeśli to miałoby być związane z Silver Mace, prawdopodobnie byłoby wcześniej tam położone, kiedyś tam była tylko ziemia i skały, więc nie p***dol. @topic Coś takiego jest jak robisz Dreamer Challenge Quest, ale nie ma tam położonego life ringa. |
Cytuj:
|
Otóż czytałem na innym forum odnośnie silver mace questa (podobno użytkownik go zdobył i napisał wskazówki) pisało że ma to cos z tym wspólnego że zapala sie ogień na którymś sqm jesli na ef zrobisz coś na pewnej kratce :)
|
Ale błagam cie, szanuj łącza innych i kompresuje to obrazki. >.>
|
Ja tam widze, że z prawej jest ogień na tej kratce czy czymś to może na tej lewej trzeba by było wylać wodę. Nie wiadomo tylko jak się tam dostać.
@up popraw podpis 97% + 13% to 110%, pownno być 97% i 3% lub 87% i 13% :P. |
Cytuj:
|
ta machina nie jest zwiazana z zadnym questem na silver mace; istnieje ona po to by ludzie mogli sie domyslic jakie itemy potrzeba do uruchomienia takiej samej machiny podczas robienia DCQ
(widac tam ogien oraz life ringa, a jako, ze trzeba "uzyc" przeciwienstwa, stad wiadomo, ze pozostale 2 potrzebne rzeczy to woda i death ring) tak, tak, zanim pojawily sie spoile, to ktos musial sobie poradzic bez nich |
Popsuta maszyna snów Teshial. Wskazówka do dreamers challenge questu.
Jest też powiązana z Silver mace questem, ale to wiedzą tylko osoby które trochę glebiej w tym siedza. :] |
No corrnn moglbys powiedziec cos wiecej?? mam takie dziwne przeczucie, ze jestes jedna z tych osob ;]
|
Cornn zapraszamy głebiej na forum podziel się z innymi
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12. |