![]() |
Knight
Witam!
Mam zamiar kupić pacc'a na 60 knighta, dlatego mam pytanie gdzie expic na pacc i facc? Skile 70/65 (słabe, ale nie komentujcie ich) eq:knight set (słaby ale moge kupic lepszy), Mystic Blade i Medusa shield lub giant sword, bohy, crusader helmet, platinum amulet. Opłaca się zaczarować broń? Gdzie opłaca sie expic do przyjścia pacca? Z góry thx za odpowiedź. |
1.Do przyjścia pacca to radziłbym trochę poskillowac a nie expic ;)
2.Opłacalność zaczarowania broni zależy na jakich potworkach expisz (możesz spróbować raz jeżeli nie będzie waste to czemu nie :D) |
1.Do PACCa to na D-Lair
2.Zależy jaką broń i jakim żywiołem 3.Gdzie expić znajdź w przyklejonym temacie. |
Cytuj:
Ja radze ci wyskilować do 70+ shielda skoro nie lubisz skilować to nie musisz wbijać 80 shielda sam mam 78 shielda na 80 lvl-u więc nie moge za dużo sie wypowiadać. Ale z 70+ shielda na stone tomb za tp -1 będziesz wychodził na plus i niezły exp tam jest |
No wiec tak. Co do skilli to do przyjscia Pacc radzilbym popracowac bo jak na taki (w sumie hlvl) mogly by byc lepsze. Po 2 to do przyjscia pacc to moze dragi z G swordem. W sumie masz duzo zycia to nawet nawet by ci sie to oplacalo.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:25. |