![]() |
Najlepszy świat non-pvp?
Na którym waszym zdaniem z wybranych światów non-pvp byłoby najlepiej zacząć grę (mam tutaj na myśli: przepełnione expowiska [PACC], zaludnienie przez polaków, lagi na serverze, możliwość wybicia sie, dość niskie ceny itemow, czym lepsza atmosfera tym większy + :D). Po uzasadnieniu w poście wypowiedzi proszę o zagłosowanie w ankiecie :)
Candia Nerana Unitera @--Cienius-- Nie na temat, ale skoro zacząłeś to napisz z jakiego powodu. |
powiem ci tyle omijaj guardie szerokim lukiem
bo to jest zasyfiony server |
Ja nie narzekam na nerane i odradzam unitere bo to USA server (lagi).
|
Nie istnieje dobry, to analogicznie nie może istnieć najlepszy.
|
Filmik bardzo fajny i ciekawy :p
najlepsze "Orc Spearman ? Yea ..." |
gdzie tu masz jakis filmik ??:o:o
|
Brakuje jednej opcji w sondzie
*Nie wiem |
Nie idź na Candię. Polecam Harmonię ;)
|
@Xr3
Na Harmonii najmniejszy level w top 300 to 120 oraz ponad 25 osób 200+. Co prawda cena są przyzwoite ale, wolał bym server mniej przeludniony przez hlvli :) |
;p
No fajnie tyle czemu nie ma np guardi .?
|
@up
cicho... chyba niechcesz zeby gralo tam tyle ludu zeby nie dalo sie wejsc? ;) |
Cytuj:
|
CANDIA, A GRACZ POUL NOHAN!!!!!!
Ja se poszedłem na ten świat a ziomek mi dawał za free itemy odrazu eq mi zajebał i protektorował. Piszcie do niego, on jest otwarty na wszelkie propozycje :D |
Nie wiem czy moze istniec dobry server n-pvp, a co dopiero najlepszy.
|
Gdybym mógł , zagłosowałbym na celeste xD (boty , polaczki , niskie ceny , przeludnienie) ;) choć i tak wolę to niż niektóre pvp (np. zasyfioną furorę)
|
Stawiam na Nerane bo tylko na niej gralem.
Uwazam ze jest stanowczo za malo swiatow non-pvp, bo teraz non-pvp sa tak przepelnione ze grac sie na nich nie da.:( |
wszystkie non-pvp sa najgorsze
|
Cytuj:
@down Nie, wogóle^^ |
NO WIĘC!
Po pierwsze: Żaden NON-PVP nie jest dobry.. Po drugie: Zależy czy posiadasz pacc, czy też nie. Z reguły nowi gracze wybierają serwery NON-PVP i troche noobostwa jest zabijaja potworki kradzieże loot bagów.. a jeżeli masz pacca to wbijaj na Candie.. nie ma takiego noobostwa na terenach dla pacca ;)) |
Grając na serverach gdzie dużo PL myślałem, że gorzej byc nie może... wszedłem na Unitere i... omfg BR to istne nooby, nawet PL im nie dorównują! Nie da się skillowac w żaden sposób! Miałem 4 trole, z czego 2 na yellow i przyszedł jakiś BR zabił te oba na green i mówi, że skilluje się na 2 trolach. Prawie żaden z nich nie umie angielskiego... jakieś esse, oi, esse sresse... grając 3 dni na Uniterze, mam wstręt do BR... Jednak jeżeli z tych 3 serverów mam wybrac to...
Unitera najmniej osób i najmniejsze lvle, ale za to BR... no i kicki... zmora USA... Nerana duże rekordy online... nie grałem więc nie powiem Candia z tego co słyszałem świat botów... jednak polecam Candie albo Unitere, zależy z czym się chcesz użerac ;D (br czy pl) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59. |