![]() |
Cześć.
Chce zmniejszyć obrazek na avatar . Zrobiłem edytuj obrazek i mam go teraz w Paincie . Weszłem w opcje, że mogę zmniejszyć długość i szerokość obrazka i tak też zrobiłem (60x60) ale nie widać obrazka tylko jego kawałek. Może mi ktoś wytłumaczyć jak zmniejszyć zdjęcie do avatara żeby było wszystko ok? |
Użyj IrfanView albo GIMPa. Resztę Google ci powie.
|
A skąd ten program wziąć?
|
|
dobra juz pobralem ten infern cos tam. ale jak teraz te zdjecie zmniejszyc? mozecie mi po kolei wszystko napisac w co klikac itp. ?
|
Jeśli dobrze pamietam, to nie trzeba było, zmieniać wielkość obrazka na tibia.pl. Samo się robiło.
Chyba, że masz go w formacie innym niż JPG, dlatego może się nie udaję. Zmień format. Zmniejszać go możesz w paintcie. Zakładka obraz > rozciągnij/pochyl. |
up:nic to nie daje omg..... .\
moze ktos napisac co pokolei robic a tym programie infer cos tam |
Cytuj:
|
Jezu, obsługa MS Painta jest w trzeciej klasie szkoły podstawowej...
|
Cytuj:
@topic Zaznacz cały obrazek tym takim kwadratem przerywanym, najedź na prawy dolny róg obrazka aż ujrzysz taką ukośną strzałkę przyciśnij PPM i jedź w górę aż osiągniesz oczekiwany efekt. Tak zrobiłem swój avatar ;d |
bierzesz to w Gimpie i costam klikasz, ze wybierasz rozmiar i zmniejsza
|
Cytuj:
@top: jesli nie umiesz się posługiwać gimpem/paintem to zmniejsz to w paincie ręcznie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@temat: prowokacja? |
wiec tak nie pierdoflcie mi tutaij ze mieliscie go z 4 klasie potstawuwki bo ja ja mam 7 lat i jeszze nie jestem w 4 klaśe wienc wyjdzie mi z tond a nie spamuiecjie
|
Ty lepiej stąd wyjdź,a painta to ja miałem w 4 klasie.
|
Cytuj:
@Down: A u mnie nie było i chyba nie ma :> |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:57. |