![]() |
Waszne nocki xD
Piszemy tutaj o naszych nockach.
-Co najczęściej robimy(expienie, skill, mlvl, lootbag)? -Gdzie się wybieramy? -Do której godziny gramy? -Co robimy żeby nie usnąć? -Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić? -Jak radzimy sobie przed atakami starszych? Zaczne Ja xD -A wiec jezeli mi sie chce to ide expic, najczesciej sa to dragi. -Veno/Edron/Ank -Zalezy jak sie chce. Moj best przesiedziany do 5~ -ee Kawka?:D Przy kazdym przymuleniu zdarza sie Red hp- to pobudza ^^ -Tam gdzie najlepszy exp. - Nie mam takich atakow ^^ |
http://forum.tibia.pl/showthread.php...ighlight=nocki
Cytuj:
|
-Co najczęściej robimy(expienie, skill, mlvl, lootbag)? - śpię
-Gdzie się wybieramy? - do łóżka -Do której godziny gramy? - 19:00 -Co robimy żeby nie usnąć? - nie idziemy do łóżka sami -Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić? - nigdzie? -Jak radzimy sobie przed atakami starszych? - zamykamy drzwi na klucz? |
IDENTYCZNY temat powstał wczoraj na TORGU, taka sama nazwa, taka sama treść, rzal i bul:confused:
|
Cytuj:
|
Kurdę, jeszcze niedługo a będą tematy typu "Jaki seks preferujesz'' =/.
|
@up
nie prowokuj noobów xD |
Boże te forum schodzi na psy... żeby takie głupie tematy zakładać:p
|
w nocy śpimy :)
|
Cytuj:
|
Ludzie, człowiek dał temat, temat jest nieusunięty więc nie spamujcie obrażając się nawzajem -.-
Topic: -Co najczęściej robimy(expienie, skill, mlvl, lootbag)? - najczęściej expie albo skilluje ;p -Gdzie się wybieramy? - poh, dc, of -Do której godziny gramy? - 1-3 z tym że baaardzo żadko nocki robię, wolę spać xD -Co robimy żeby nie usnąć? - mi sie nie chce spać, inaczej bym nocki nie robił, a jak mi się zachce to spać idę. -Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić? - poh, of -Jak radzimy sobie przed atakami starszych? - nie mam brata ani siostry, a rodzice mocno śpią.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:06. |