![]() |
Doublet
Mam troche glupie pytenko ile kosztuje doublet na mainie? jeen moj kolega mowi ze 15K troche mie sie wierzyc nie chce ale moze...
|
doublet jest (chyba, nie sprawdziłem) dostępny z jakiegoś questa,a na mainie może jest tyle warty bo rzadzki??, w każdym razie nie spotkałem gościa który by doublet sprzedawał na rooku, a co dopiero na mainie
|
Gdyby tak było to bo go ludzie masowo wynosili z Rooka
http://www.tibia.pl/items.php?sort=item&id=64 Tu masz ceny za jakie go można sprzedać/kupić @Up Byłeś pierwszy:( |
Dobulet na majnie chyba kupic sie nie da a na pewno nie kosztuje 15k.Na rooku za 16 gp mozna chyba kupic nie wiem dokladnie po ile ale ludzie TO MA TYLKO 2 ochrony.
Ciekawe czemu nie widzialem 2 postow up? |
Cytuj:
|
doublet
doublet można pozyskać z questa na rooku (bez problemu można po niego pójść na 1lvl, ale nie powiem gdzie bo to się pod quest spoiling podpada
|
Cytuj:
Chyba tylko na Titanii bo na innych serwerach nie widzialem raczej. |
pszslyszalo ci sie...Doublet kosztuje 16 GP a nie 16k
|
Niezły tekst ...
Gdyby to była prawda byłbym już milionerem ... A niestety prawda jest następująca : doublet można kupić b. tanio na mainie ... Ja kupiłem w Venore , w sklepie z sukniami i ubraniami ... Kosztował jakieś grosze , chyba 16 gp. ... :) A na rooku miałem doublet z wymiany ... Dostałem go bodaj za brass shield ... :) Wiem ,że jest słaby , bo ma mało armora ... Ale jego najmocniejszą stroną jest wspaniały wygląd ... Po prostu jest pięknym strojem , nadającym się bardziej na salony , niż do walki z potworami ... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03. |