![]() |
dobiłem 30 lvl i ... no właśnie i mam zgryz
a więc tak jak nadmieniłem w temacie dobiłem do lvla 30 i posiadam pewien dość nużący dylemat albowiem (mam elder druida) na tombach lvl -3 mam ogromny waste mana potionów a na -2 jest zbyt nuuudno i exp leci tak że na lvl to bym musiał chyba expić ze 3 dni na dragi nie pójdę bo wszyscy których znam w tibi mówią że to po prostu nieopłacalne więc bylem zmuszony zajrzeć do poradnika o miejscach do expienia i tu mam właśnie dylemat ponieważ wyznaczyłem sobie 3 miejsca do ktorych móglbym pojść a mianowicie nargor-piraci , cyclopolis i drefia i tutaj chciałbym poznać wasze zdanie na temat tych że miejsc
ps. mam jeszcze jeden tyle że mały problem ponieważ jest wiele poradników dla mej profesji ale każdy w tej sprawie mówi co innego: w tej chwili mam mlvl 27 i ciekawi mnie czy powinienem 2 dni postać pod depo czy też ten wystarczy to efektywnego expienia |
Może dobij m lvl żeby był taki jak lvl potem na exp ja bym polecil Cyce i piraty
|
Cytuj:
@top: Piraci jak najbardziej, pierwszy poziom, jeśli się uda i może i drugi. Cyclo - już spokojnie możesz iść, 2 piętra na ludzie. A myślałeś może nad czymś jeszcze? 2 miejsca to troche mało tymbardziej że owe 2 miejscówki mogą być jednocześnie zajęte. |
Z tych miejscowek co podales to wg mnie najlepsi sa piraci,
cyclopolis=waste, bo bijesz z many a loot ci sie nie zwroci, ja moim sorcem do 50 lv expilem na dwarfach guardach i nawet szybko mi to szlo, z 33lv na 35 w kilka h, wiec mysle że źle by ci tam nie bylo, ale exp gdzie chcesz :P |
myślałem jeszcze o mint i może (Culty - Vandura ale jakoś jak zobaczyłem tamtejsze potwory to mi sie nie widzi tam iść) a co do minta to nigdy nie byłem i muszę jeszcze trochę bardziej sie tym zainteresować
|
O RLY?
Jeżeli masz zgryz to idź do dentysty... CZYTAJ PORADNIKI !!!!!!!! |
dlatego mam 60 sorka i przezucilem sie na 60 najta i o wiele powiem ze lepiej sie gra
|
Cytuj:
@topic nargor z monkami, po update też małpy to coś dla Ciebie |
Cytuj:
|
Dobrze mu powiedziałaś Emcess!
Tomby. Ale jestem odkrywczy! 8o Tibia to taka gra, że ciągle to samo więc dlaczego to samo to nie maja być tomby? ;) Ja tam od bodajże 30 do 60lvla expiłem. A która to nieważne bo każda ma swój urok :P |
ale jak już w pierwszym poście napisałem na tombach jest mi źle z tegoż powodu iż na -2 jest nuudno a exp leci wolno a na -3 gdzie jest zabawa to niestety jest już za duży waste na mp i gfb
|
.......druid+frigo+hailstorm rod = good exp na dragach
nie sluchaj debilnych kolegow z 10 levelami -.- edit@ Cytuj:
|
Cytuj:
Polecam Nargor/Dragi. |
A próbowałeś DC? poziom -2, chociaż trochę masz mały lvl, ale pratkycznie jest tam zawsze wolne i mogą się zmieścić bez problemu 2 osoby. A waste? Z assasinów wypada dużo kasy i steel helmety bardzo często i dość często leopard armory. Z witchów lecą necrotic rody, z mumii kasa. Exp też dobry. A i jeszcze masz life crystale z dark monków, więc o mane nie trzeba się tak tam martwić.
Tylko nie wiem, czy nie za słaby masz lvl |
chodzi ci o dark cathedral tak ? a czy to nie jest przypadkiem teren facców ? bo między innymi z powodu noobów na 40lvl zakupiłem sobie pacca poza tym jak patrzę teraz na mapę to jakoś tak średnio widzę siebie przechodzącego kolo respa gsa
ps. a co do dragów to najpierw muszę dobić do 33lvla a poza tym przy okazji nie znalazłem w żadnym poradniku opisu jakiegoś miejsca z pojedynczym dragiem na rozgrzewkę ( poza d lair w venore gdzie aktualnie znajduje sie moja postać ale tam odpada bo nie kija trafić nie mogę tam i od 3 godzin probuje sie z tamtad wydostać) |
GSa da się ominąć, a noby są tylka na -1 piętrze niżej nikt nie schodzi.
|
prawda da się ominąć ale nie zlurowanego koło luku rzeki i kiedyś poprzednim charem miałem nieprzyjemność tamtędy iść co z kolei skończyło się wizytą w temple
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47. |