![]() |
FIRST:cup::cup::cup:
Fajny fake. Fabuła dobra, grafika dobra... Jeśli to prolog to nie oceniam, ale jeśli nie to... 9/10 bo nigdy nie jest doskonale :P Ale jest troche za pusto w 5 obrazku ;/ @edit Chyba jednak 7/10 bo zobaczyłam, że jednak pusto jest wszedzie ;/ Ale nie przejmuj się, rób dalej. Może Ci wyjdzie :) Spox mnie też tak jechali w moich fake'ach :P |
Omg, co to jest?! o.O
Czy to wogule mozna ocenic? Przeciez tu nic nie ma na tym fakeu prucz tekstu, kilku postaci i jakis dupereli. Zero jakichkolwiek roslinek, elementow dekoracji w sali brak niczego! Fabula jak narazie lipna. Kolejna osoba ktora jest podniecona fakeami i juz musi wklejac swoj pierwszy fake. A wiesz co? Jest taki temat nasze pierwsze fakei wiec idz z tym czyms do tamtego tematu i na drugi raz sie troche przyloz bo jak na to patrze to smiech na sali jest. -.-" Ocena jak cie zadowoli to masz 1,5/10 @down Tjaaa... Po cholere mam sprawdzac ktory to twoj fake? Jak widze taka prace to chyba wiadome ze ci najlepiej nie idzie, ze trzeba to dopracowac i to juz twoj interes zebys to zrobil. Nawet jesli to twoj trzeci fake to i tak nie zmienia faktu... |
Cytuj:
@edit Na placu pusto bo bieda o to chodzi... @Koper Z ta rakietka to taka ironia... a krol jest zly wiec uzywa... ale i tak sie ciesz ze u ciebie nie ma tekstu w stylu " moge ci dac dwie rzeczy wybieraj:lina, albo cos ostrego..." |
Co to do krowiej nędzy jest?
Nie dość, że błędy ortograficzne i nie tylko, to jeszcze tak pusto i takie to nudne...Znowu jakieś super hirołsy muszą uratować świat przed zuym mhrokiem. Ech :|. Dobrze, że chociaż parę tych obrazków jest, tylko żeby jakieś ciekawsze w nich rzeczy... 2/10? |
Bez sensu, mógłbyś postarać się bardziej.
LiterUFki, pusto, białe outfity, jedzie na kilometr SupEr HirÓł. Ogólnie do d*py. 2\10 na zachętę. |
Omfg? ten syf to "3rd fake" ?! ... idę stąd...
|
Zdecyduj się w jakich wkońcu to jest realiach. Wygląda to na średniowiecze a gadają o jakichś rakietach do tenisa i sam król używa wulgarnego języka. Z takimi fake to na tibia.org.
|
ten pseudo-fake jest tak żenujący ze nie mam zamiaru poswiecic na niego pare sekund na napisanie posta.
-orci vs ludzie -król -teren,fabułą |
<jebudup>
0/10 |
"Na zamek rusz" - :D:D:D:D:D:faceoff:
Grafika do dupy. Wszystko wydaje sie być robione metodą ctrl+C, ctrl+V. ogólnie 3/10 |
Cytuj:
@topic: Cienkie xd. 1,5/10 |
Cytuj:
CTRL + V = wklej |
A ja lubie jes serek DaNiO bo jest pyszny :cup::cup::cup:
|
Cytuj:
@edit: Chociaż jest jeszcze taka zua metoda co łamie regulamin xD |
Cytuj:
|
Mi sie podoba.Fajny fake.Rób dalej pozdro :D
|