![]() |
Za co ban?;/
Dlaczego dostalem bana o 11 54 jak ostatni login jest o 18 54. I o ile mnie pamiec nie myli nie sprzedawalem pacc ^.- ? Wie ktos jak to mozna wyjasnic??X(
|
A jaki jest powód bana?
Powinno pisać ;< |
Cytuj:
|
Banished: until Feb 25 2008, 11:49:44 CET because of real money advertisement
|
nie rozumiem czemu pytasz "za co ban?", skoro jest napisane "because of real money advertisement"....... jesli uwazasz, ze jest niesluszny to mozesz najwyzej sie odwolac, ale nikt z forum nie zrobi tego za ciebie :<
@down na obydwa pytania odpowiesz sobie sam jesli tylko wezmiesz do reki slownik ang-pol |
No jak sie odwoluje? bo to moj 1 ban i ogolnie za co go dostalem??
|
Cytuj:
Na tibia.com powinienes miec mozliwosc odwolania sie. Jesli nie to banna dostales przez raporta od st.. I raczej nic z tym nie zrobisz. |
Ogłoszenia dotyczące rzeczy/postaci/czegoś związanych z grą które dotyczą operacji na realnych pieniądzach ;)
|
|
Omg dostales bana za to ze ze proponowales itemy za prawidziwa kase albo reklamy na allegro niewiem cos ci nie pasi pisz na maila co kolega dal up
|
Nie masz nawet po co sie odwolywac ,ban nie za darmo.
|
Ban za twarz.
|
Zostałem oszukany podczas losowania wygrałem kostkę a jej nie dostalem.Czy za to jest ban ?
|
up. nie,twoje ryzyko, 99,9 % takich ludzi to oszuści którzy robią to dla wyłudzenia kasy
|
Ok dzięki za pomoc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:22. |