![]() |
No-life'y-Wasze zdanie o nich.
Na początek pewien artykuł znaleziony w sieci, który nieco pomoże odnieść sie wam do tematu:
http://prosto.jogger.pl/2007/12/15/n...e-degeneratow/ |
100k gold pliz
Co można o nich sądzić? Naprawdę zaje***ści z nich ludzie i tyle. |
Zgadzam się, to na prawdę fajni kolesie : )
|
A co to w sumie komu przeszkadza ze ktoś siedzi tyle przed kompem? To on psuje se oczka a nie wy ;x (wy też, czytacie to buabaub)
Mówcie co chcecie, ja jestem przeciw takiemu szufladkowaniu. No liferzy(?) też ludzie. |
Ja szczerze sam nie wiem, co o nich myśleć. Z jednej strony to trochę dziwne jest ograniczyć swoje "korzystanie z życia" do siedzenia przed kompem, spożywania od czasu do czasu posiłków i załatwiania swoich potrzeb fizjologicznych. Ale w końcu nic złego w tym nie ma, nikomu nie szkodzą, dla nich jest to przyjemność, a w końcu ktoś musi tego golda farmić :P
|
No chore, chore, ale jak to ich życie to niech sobie je tracą :P Ja się nie będę do nich wtrącał ;/
|
Ja No-liferem nie jestem ale coś ci Utherze porównam.
Jesteś No-Liferem (bez obrazy, to tylko w celach pokazowych). Widzisz ludzi co codziennie chodzą na bibki, piją, palą, grają w piłke, jeżdzą rowerem, spotykają się, kochają (a co :P). I taki No-lifer sobie myśli - co oni mają za życie? Jak można cały czas być poza domem, jak można robić takie rzeczy. No-Lifer dla nas jest inny, a my inni dla niego. Nie ma tu znaczenia, że to niezdrowe. Każdy ma swoje życie i sposób na jego spędzanie. Ja tak to widze.;) |
Jesli siedza tyle przed kompem to ich sprawa. Nie mam nic przeciwko
|
Lepiej cały dzień grać w WoWa niż chlać jabole pod blokiem.
|
Cytuj:
|
Nie obchodza mnie nou lajfy : P Nie zadaje sie z takimi ludzmi i nie mam zamiaru sie z nimi zadawac.
|
Cytuj:
Homo sum; humani nihil a me alienum puto, ale z umiarem, kochani. |
A mój miś uszatek jest no-life ale i tak go kocham! :o8o:]B):baby::confused::cup:
|
Cytuj:
|
Niby nikomu nie powinno to przeszkadzać a jednak przeszkadza. Czemu? Ano temu iż to oni robią masakryczne błędy ortograficzne, nie potrafią złóżyć poprawnie zdania, z gramatyką są na bakier. Niby nic bo to oni sobie szkodzą i to u nich owa postawa zaowocuje ale w oczy razi. Co do zdań że ja wole to niż to a ja odwrotnie: nolifer dla każdego znaczy co innego, dla jednych jest to osoba 24/7 siedząca przy kompie, dla drugich osoba siedząca pod sklepem, dla trzecich osoba walająca się po imprezach a dla czwartych osoba która 80% swojego życia spędziła na boisku. Nie można tego tak poszufladkować. To tylko moje zdanie.
*Za ewentualne błędy, braki spacji oraz braki literek przepraszam ale klawiatura leży mi na kolanach. |
Cytuj:
A nolajferzy fajni ludzie, jak juz ktos wspominal. |
Cytuj:
|
Ludzie jak ludzie,wybrali sobie tak styl bycia to co im będę przeszkadzał.Ale dobrze powiedział Yoh,lepiej niech siedzą przed kompem 25h niż żeby się uzależnili i siedzieli na ławkach 25h i chlali.
|
Że co 25h? o_o Może jeszcze na dobę?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:23. |