![]() |
The Tibian World War
http://www.theblackdragons.de/Games/...dWar_V1.3.html
Bardzo fajna gra karciana, motyw tibijski :) Wygląda na prostą i wogóle, ale na trening w sam raz :D Pochodzi to ze strony Black Dragons (tak tak, Ci od Bubble) |
Hehe. Fajne to, mozna sie pobawic przy robieniu run:)
|
Gierka rządzi =P Już się biorę za odkrywanie co i jak.
|
Albo cos u mnie bylo nie tak, albo mialem takiego pecha ze karta sie nigdy nie zdarzyla, ale jak dodac sobie np. druida albo necro?
|
Ta gra pwnzi :D Super jest :)
Akurat uhmakera pomorduje :P @up Taka karta jest :) btw: brakuje mi tylko opcji multiplayer :P |
naprawde fajna gierka :D gram sobie w nia podczas robienia run
|
fajna gierka :D... najmowanie nowych itp. POLECAM ale ma buggi kiedys pomordowal mi sorcow i mialem tylko zrobienia questa za 15 czarnej many a ja mialem 10 :/ i zadnej innej karty
|
Pierwszą walkę wygrałem..uff..grałem ponad godzinę =P a ile nerwów...
|
Fajne toto
|
Fajna gierka ale losowania sa podrobienone. 3 razy z rzedu mialem jakies zarcie a koles nowych sorcow i summony ;)
|
|
@ Dobo and topic
Będę dobijający ;) niecałe dziesięć minut i po gościu, a już przygotowywałem się na długie zimowe granie:(. EDIT: Niestety to był najmniejszy poziom trudności, a tak się ze szczęścia zdziwiłem ;) |
N wszystkich taliach rozłorzyłem tą gre ;))
Ale trzeba przyznać, że zaje(xxx) wciągająca, 1 godz. a nie miałem innego zajęcia (np. robienie run) Edit (Ostatni na dzisiaj pojedynek ; P) : http://img67.exs.cx/img67/2707/UO2.jpg @ cFaniak : Racja... ale miła gra ;) |
Hmm strasznie latwa gierka. Od razu ja rozgryzlem =] Po co zabijac goscia, jak mozna dojsc do 100 hp albo armora? Tak jest szybciej. Strasznie latwe.
|
Przelazłem wszystko kilkarazy, próbując stosować inną taktykę, dałem nawet radę taktyką moco ofensywną, sam nie wiem jak, ale dałem. Bo czasami lecą super karty, a raz miałem kasy itd. ponad 100 i koło 5 ziomków którzy robili, a karty to byly buciki lub jabłuszko -.-
|
Lol
Bardzo proste ale można kilkoma możliwosciami wygrac prosta lecz wciągaaaa......
Sam wygrałem za 1-wszym razem.... |
nie chce sie uruchomic klikam start new game i nic sie nie dzieje nawet nie reaguje ale stronka leci nie czemu pomuzcie bo szykuje sie fajna rozrywka na traningi afk
|
Cytuj:
|
|
uruchomiło sie trzeba było dać odswiez i szybko na start game moja to tez agressive i quests :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14. |