![]() |
Mój Druid, co i jak, mini poradnik do 30 lvla! ;)
Witam, obecnie jestem cztero letnim graczem na Świecie no-pVp.
Nie będe zaczynał od roka, bo jeśli się wybiera typu Druid, lub sorcerer profesie nie ma to większego znaczenia. Zaczynając expiąc na Mainie, idziemy do NPC od magi druida i piszemy do niego rod, dostajemy swoją pierwszą trującą maximum do 13 punktów obrażeń, nazwa Roda jest następująca-http://images.tibia.pl/static/items/...akebiterod.gif To jest oto- Snakebite Rod. Nasze eq druida na 8 lvlu jest marne ;) więc kierujemy się na exp na trolla, znajduję się pod nr. 36 na tibia.pl -MAPA RESPAWNU ! Jedyne co tam spotkacie jest Troll, bat, bug, dobry exp do 10 lvla. Nie radze na żaden poziom niżej zchodzić możecie zastać, Mino Maga, Simle i Rotworm. Nie są one możliwe do ropnięcia. Więc spokojna główka! Są to potwory napewno nie na twój poziom ;) Po w biciu lvla zarobiliśmy marną lub dosyć dobrą sumke aby kupic sę następujące czary typu Light Healing i Antidote, są tą na razie bardzo potrzebne na tym lvlu czary ;) Nie kosztują one za wiele. Używając na expie od 8-10 lvla utevo lux wzrasta nam mlvl do max 5+ Nasze pociski stają się mocniejsze, które zadajesz rodem, jesteśmy happy ;) Kierujemy się znowu na nr 36 na mapie respawnu, ale! Idąc już w górę do trolli można zauważyć dziure otwartą lub zamkniętą, otwieramy ją i złazimy ma duł expiąc do 13-14 lvla na Rotwormach. Teren dla pacc. Kierujemy się na nr. 86 w Mieście EDRON. Jest to bunkier tak zwany przeze mnie trollów. Jest tam od groma trolli bearów. Jest to naprawdę zaufany i dobry exp, można przez 1h wynieś koło 500 gp na następne czary i roda ! Wzrasta nam koło 8-10 mlvla znowu jesteśmy zadowoleni :cup: Od 13 lvla już możemy się kierować do maga sprzedającego czary dla druida, zakupujemy roda- Moonlight Rod- http://images.tibia.pl/static/items/...onlightrod.gif I czary- Intense Healing- do mocniejszego leczenia, nie musisz kupować Energy Strike- jedno pole energi zabierające 20 many- możesz kupić bardzo przydatne do expingu na wyższych lvlach! Flame Strike- to samo co up ale, że ogień, także Ci się przyda do expingu na wyższych lvlach, wiesz dlaczego na wyższych? Ponieważ posiadasz teraz za mało many i małe obrażenia zadajesz ! Jeśli podoba Ci się narazie poradnik? Napisz czy jest sens żebym dalej pisał ! Oto mój druid- [CHAR]Konkop Roznowski[/CHAR] I mój photobucket, wszystkie advense, JEŚLI TA STRONA JEST DLA CIEBIE NIE UFNA NIE WCHODŹ W NIĄ! http://s70.photobucket.com/albums/i100/Kolbas_sK/ PDR KOLBA$ |
Żal, a tak to chyba chciałeś się tylko charem pochwalić.
|
<rotfl> to była prowokacja =D ?
|
Cytuj:
1) Nie ten dział 2) Pisząc poradnik musisz uwzględniać wiele aspektów także granie pvp 3)Małe pytanie...Przez 4 lata 55 lvl?:o |
Yyy... to żart??
|
Błuhahhaha xD Fajne...
Co się go czepiacie ;d chłopak się postarał. Nawet umie pogrubić tekst :d // Do bani |
Świetny poradnik, poprostu ekstra! Świetnie opisuje jak wbić z 8 lvla na9 lvl! Przyda się naprawdę milionom ludzi, ba, na tibiabr pewnie go przetłumaczą, ba, jeden tłumacz nie wystarczy na tyle tekstu, ze siedmiu albo dziesięćnaściu trza bedzie ich.
|
Ehh, no wez trolle 8 lvl? ty zartujesz? za mcone dla drutka! raty mowie expic na ratach do 50 lvla, a pozniej na trolle. Lol nie ma sensu zebys dalej pisal, z twoimi ratami to bym do 15 nawet nie poexpil -.-
|
Mój Druid, co i jak, mini poradnik do 30 lvla! ;)
hmm czyli do 30 lvla na trollach bedzie ciezko mlvl nie wzmacnia pociskow od rozdzki:confused: niewiem czego podajesz sie za doswiadczonego gracza miales bota na trollach przez 2 tyg ??:baby: |
W życiu nie widziałem gorszego poradnika.
1)Nie ten dział 2)Błędów do chuja (Simly) 3)Noob To Pisał 4)Jesteś noobem... Mogę wypisywać w nieskończoność Wiecie co ? Może damy mu nobla z literatury ? :cup: Za całokształt jego pracy i ten jego NIBY poradnik. Pt: "Głupota Ludzka Nie Zna Granic" Co wy na to ? |
Podsumowując: mały niewypał :)
|
jakis tani poradnik xD...pozdro:evul:
|
No i po co bylo cos takiego odkopywac? Omagad
|
Po co odświeżacie stary temat?
@Topic Hahaha niezły żart... Postarałeś się, 2 minuty roboty DO ZAMKNIĘCIA |
@up
Lol wcale nie zamknięcie ! To Kasacja ! :D |
Jak mnie w*****a używania języka angielskiego z polskim ...
Czy język Polski jest na prawdę taki brzydki bez angielskiego? Czemu opisałes 13 lvl, miało być do 30 |
ładny photobucket masz ;p
gz ;D |
Zal, to nie jest w ogóle poradnik tylko chwalenie się o jakiego to ja mam chara -.- A zresztą poradnik dla druida już gdzieś jest.
|
" i piszemy do niego rod" xD
Roty nie dla 8-10 lvl (ja druidem\sorcem od 9 latałem na soldy) |
Cytuj:
@topic Po co pisać kolejny poradnik o druidzie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:09. |