![]() |
Polska inteligencja \o/
|
ROOOTFL ja nie wiem co za ludzie w Tibie graja haha widzialem kiedys temat to chlop napisal ze powinni przy rejestracji robic test na iteligencje w wielu jezykach bo nie kazdy ma angielski w szkole albo na lekcjach nauczyciel nie moze nad klasa panowac i lekcji prowadzic. Widac jakies 12 letnie dziecko korzystalo z translate i te slowa ktore sa napisane po polsku nie zostaly przetlumaczone jak: "tibi", "expiom 3 nicki". Do Tibii loguje sie coraz wiecej dzieci ktore nieskonczyly nawet 10 lat. Widzialem przypadek na moim osiedlu. Lazilo takich 6 po 7 lat grali na Candii i oczywiscie podniecali sie ze wzieli Cave Rata na klate hehe siedzialem z homie na lawce i se jak to sie mowi na forum "rotflowalem" ale takie jest zycie.
|
O ja pierdole.. <nie wierzy w co widzi> TACKY LÓDZIE? SOM W POLSCE?!
Ładnie :| Ma ktoś bilet last minute na podróż na karaiby? |
Haha? Owned, najlepiej mu wyszlo po niemiecku xDDDDDDDDDD!!
|
Ja bym dał takiemu ... Człowiekowi bana za sam spam na forum i inteligencje :] Bo widać, że chłopak nigdy nie miał w szkole angielskiego T.T
|
Przynajmniej umiał napisać parę słów i to w różnych językach. Niektóre polaczki w ogóle się nie wysłowią w innym języku jak Polski na podstawie 2 klasy.
Ogólnie to Welcome to* Poland :* Polaczki :* * Poprawiony błąd z in na to. |
Hahahhaha rozjebalo mnie to xD
Taka Polska |
Cytuj:
Pisze się "Welcome to Poland" |
sowaaaaaa 20:27:28
pa in sowaaaaaa 20:27:29 ap in Informator 20:27:31 1 środek 2 do środka 3 wnętrze 4 do wnętrza 5 dom 6 w domu 7 pokój 8 do pokoju 9 w 10 we 11 na 12 ciąg 13 w ciągu 14 za 15 po 16 do 17 z 18 ze sowaaaaaa 20:27:40 pa to Informator 20:27:40 1 it 2 that 3 this sowaaaaaa 20:27:41 ap to Informator 20:27:43 1 ażeby 2 aby 3 do 4 ku 5 przy 6 dla 7 wobec 8 za 9 na EDIT: Przyznaję się do błędu < patrz 2 posty na dół > Sędzio Anno Mario Wesołowska proszę o łagodny wymiar kary. |
Cytuj:
"informator" czasem klamie ;) XDDDDDDDDDDDDDDDD |
:<
Ale wiadomość merytoryczna przekazana: Witamy w Polsce :* Szkoda, że muszę się wstydzić za ten kraj rząd i ludzi < większości ofc > |
:/
up.
Nie tylko ty... :/ ! ! ! |
Cytuj:
A co do testu to powinien byc test jezyka Angielskiego... Czemu Polacy sa tacy tepi -.- |
Cytuj:
Test z Angielskiego powinien być, kiedyś już o to wnosiłem, ale się nie udało :( |
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Cytuj:
|
Eeee tam, nic szczególnego. Postów w tym stylu na tibia.pl można codziennie setki znaleźć, z tym że tutaj szczęśliwie nikt nikomu nie każe pisać po angielsku.
Cytuj:
|
I to jest właśnie Tibijski "Polaczek". Nie Polak, lecz Polaczek. I takich niestety jest większość :)
|
Aeaw!! Karol Ci sie naprawde tak nudzi xD?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |