![]() |
Keiga TeaM WMV
http://www.youtube.com/watch?v=k7vpr2UUgvc
Zrobione w końcu przeze mnie. Mam nówke laptopa także z jakości i fps powinniście być zadowoleni. Mam nadzieję, że wam się spodoba :) Proszę o komentarze!!! @ edit link na rapidzie: http://rapidshare.com/files/92961342...Team.divx.html |
ładnie zmontowany filmik gz ;]
|
Moglbyd podac tytol tej piosenki na koniec?
PS. Frags 8/10 Muza 8/10 Zmontowanie 9/10 |
Na końcu jest lista użytych utworów, ale widać, że nie oglądałeś do końca :(
Hans Zimmer&Lisa Gerrard-Now we are free (poprawna wersja) Gladiator soundtrack-Now we are free (różnie to bywa) |
Ładnie sklecione, dobrze została zastosowana muzyka <miło usłyszeć jakąś alternatywę od metal/rock/techno), ładne fragi.
Jedyne co mi się nie podobało to często za duże zbliżenia<np. moment z tym pallkiem na poh, z daleka lepiej byłoby widać jego tragedię>. No i ten wstęp <Keiga team> jakiś taki przydługawy. Ogólnie jakieś 90%+ i czekam na next part;p. |
Fajne.(10 znaków)
|
@ babcia666
pewnie myślałeś o tym, że kamera traci palka z ekranu na chwile. To nie wina montażu, tylko osoby kręcącej wtedy na tibicam :) Ale mimo to masz racje co do tej akcji. |
Świetnie skręcony film. Gratulacje.
Widzę, że chłopaki w cs'a gracie :D ja właśnie idę teraz pograć i spać : P |
Fajny filmik, ładnie sklejony :)
|
Ładny filmik ;> Ta ostatnia piosenka to z Gladiatora?
+ dla was że w cs'a gracie :D |
Proszę komentować.
|
Świetny filmik, jeden z lepszych jakie widziałem. Myślę, że śmiało może konkurować z Toxic Fire jeśli chodzi o montaż. Bo fragi to wiadomo...
|
Film zajebisty:p
Ostatnia muzyka byla w napisach koncowych "300" nie?:D Szukalem jej nazwy od dluzszego czasu, w koncu mam :) Thx:* |
No... całkiem, całkiem B)
|
Proszę komentować.
|
No no niezle ladny team i fragi ;>
|
Prosze o komentarze.
|
to jebnij rehosta..
|
Naprawde dobrze zmontowany filmik ;)
wielkie gz fragów i dobrego filmiku. |