![]() |
Orc fortess Quest- solo czy z kimś?
Witam mam 67 lvl knighta z dobrym eq i znośnymi skillami. Chciałbym zapytać się czy dam radę solo dojść do skrzynki.
Ewentualnie kog ze sobą mógłbym zabrać- kogoś z profesją magiczną, czy może wystarczy knight na wysokim lvl(>100)? Do moderetorów: temat dotyczy rady potrzebnej do wykonania questu i w żaden sposób nie łamie regulaminu. |
Hm, a ja tylko stwierdzę fakt, że kolega na 62 lvlu, również kina zrobił sobie Of quest solo :D Lurował pojedynczo i jakoś mu się udało. Jak oznajmił, stracił 1,5b uh i bodajże 1bpmf (to wszystko przed świątecznym upem ofc). Myślę, że Ty też byś dał radę, aczkolwiek każda pomoc się przyda, tak dla pewności.
|
Nosze ze soba zawsze 5 bp strong healt potionow, mam jeszcze troche manasow, kilka bp UH, RoH albo life ring i sword ring. Myślę, że to powinno starczyć.
Dzięki za odpowiedź. |
Cytuj:
/Topic : kolegów nie masz? Solo jasne że zrobisz, tyle że będziesz musiał poświęcić na to ciut swojej kasy, nie lepiej pójść z ekipą? |
Cytuj:
Większość moich znajomych ma level 130+ i jak grają to expią, a po za tym nie wszyscy mają ferie. |
Ja na twoim miejscu wziął jeszcze 1 z dobrym lub 2 z troche gorszymi levelami magów, tak dla pewności, waste wtedy też będzie mniejsze :P
|
Wszystko zalezy od tego ile chcesz wydac na ten quest i czy potem chcesz sie pochwalic komus ze zrobiles sam ;p Jesli masz pacc, i mozliwosc walenia exori, wez moze ze 2 albo 1 palka czy knightow( co do Druidow i Sorcow im mowie NIE! choc tez czasem sie do czegos przydaja;p) i razem mozecie powoli dosc do skrzynki, a ich lvl moga byc zblizone do Twoich. Wtedy szybko pojdzie, a do tego nie wydasz zbyt wiele pieniedzy.
|
Cytuj:
Dasz radę, po prostu wydasz więcej kasy na to |
ja bym wzial jakiegos 40lv+ druta, pacc do sio, zeby zredukowac waste do minimum, tak czy inaczej, zrobisz solo, ale z niemalym waste, nagrody zapewne nie pokryja lub pokryja z malym plusem koszty potionow
|
No już zrobiłem questa z pewnym palkiem, troche poszlo potionow i okazało się, że już miałem questa zrobionego, ale co tam zabawa była :D.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Allegro ROX. 8o |
To, że ktoś nie pamięta czy zrobił questa nie oznacza allegro.pl moja postać ma 5 lat i chyba mam prawo nie wszystko pamiętać.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |