![]() |
Dzien bez Tibi
Witam wpadlem na pewien pomysl gdy niegralem kilka dni z powodu awarii komputera czulem sie dziwnie bez Tibi.Kazdy moj dzien byl zawsze powiazany z Tibią. Przez ten okres ogladalem TV nudzac sie , lecz w koncu wysypialem sie w. Moze to ma jakies wady i zalety ?? ;) I tak więc chcialbym zebyscie sie wypowiadali jak uplywa wam dzien bez Tibi . Pozdrawiam i licze na miłą zabawę.
|
Powiem tak. Mi bez tibii to wogole czas nie mija :D
|
No ja nie mam z tym problemu i nie widzę nic dziwnego w dniu bez Tibii. Bardzo często niemam czasu zeby grać. Poprostu trzeba umieć rozdzielać RL, a grę.
|
Zyziek niektorzy maja problemy bez Tibi a inni nie . Ja jak padne to moge niegrac nawet 2 dni .
|
Ja mam tak napchane różnych spraw.. że w ciągu tygodnia ciężko jest mi znaleść czas na granie.. czasem skliluje robiąc w tym czasie inne rzeczy. Exp zostawiam raczej na wieczory (może poniedziałek, czwartek) a reszta jak już to weekend.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
przyjdzie liceum i nie będziecie mieli czasu na tibię ;) ochoty też, wtedy pojawia się sterta ciekawszych rzeczy od Tibii ;]
|
Omg ale macie problemy , Tibia sux ! Nie lepiej wyjść na dwór i pograć w piłke z kolegami ?
Później będziecie tak wyglądać :D : Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
siedzisz caly dzien przed dp i "SELL BOH 50K" no co w koncu ma sie ta setke to mozna byc rumunem i zdzierac z noobow |
Cytuj:
|
Dzień bez Tibii? Zwykła, szara, codzienność...
|
Cytuj:
Dzień bez Tibii to dzień dobry. Człowiek zdrowszy, mniej zmęczony i wkurzony. Odstaw ten nałóg.:D |
Cytuj:
|
Dzień bez tibii? Wymioty, gorączka, bóle głowy, nudności, ataki padaczki...
Miesiąc nie miałem dostępu do kompa i jakoś nie tęskniłem za graniem w tibię, po prostu miałem więcej czasu na inne rzeczy |
Cytuj:
@topic Dzień bez Tibii jest dniem zwykłym, taki samym jakbym grał w Tibię. Z tym, że nie gram w to już ~3 lata. Wystarczy mi noobostwa jak wejdę na forum ;| Niepotrzebne mi w grze. (ot choćby w Call of Duty, ktoś się zachowuje nieodpowiednio, ban i po sprawie.) |
Cytuj:
@topic Kiedy nie mam dostępu do kompa jakoś specjalnie nie tęsknie za ,,Tibijom" |
a ja bez tibii sobie świetnie radze ;p. Lepiej nie grać niż paść i nadrabiać xD
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |