![]() |
55 ed | 80k/h | ancienty
55 ed, 80k/h na ancientach z niezlym funem ;x
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/37539 DAMY RADE !!! |
Powiem tak... 4 OSOBY na marnych AS'ach, do tego blocker 100+, i bicie sd/gib.. Nie no sry ale ja 45 drutem ciągnołem 60k/h bez blockerów i bez bicia z SD, więc nie wiem jak ty zrobiłes 80k z SD...
|
@up
ej ty łoł f tej gże czeba mjedź durzy lefel i bac siem łejsta!!!!!11111 |
Cytuj:
|
Filmik bez sensu i nie warty sciagniecia, 4 osobowy hunt na AS... i jeszcze koles bije z sd, a bloker nie bardzo wie co ma robic.
NIE DACIE RADY :< |
Z ice wave po 4-5 jest fajnie :p Z blokerem ofc
|
aff bloker byl po kilku browcach, wczesniej nim wlaczylem tibicama wjebal sie na 7 ancientow i napisal siohaj bo nie mam potionow i serio nie leczyl sie ;x chodzilo tu glownie o zabawe nie o expienie, tamten druid byl do siohania, a najt jakby Nikaia~ padl zeby bloknac AS'y
i nie srajcie dzieci ;x |
Cytuj:
|
jak chodzi o zabawe to po huja liczysz ile expa na godzine
|
@dextero
nie umiesz przyjac krytyki ? twoj film jest gowniany i tyle |
ja pierdole jakie nooby :x omg
07:38 Nikaia [107]: tibicam 07:38 Nikaia [107]: forum 07:38 Nikaia [107]: zeby 07:38 Nikaia [107]: dzieci 07:38 Nikaia [107]: sie jaraly haha taki kozak a na pewno sral po gaciach jak wiecej niz 2 acienty go bily... |
Lol!
Film dosłownie popierdolony.. Ciągnąc 4 osoby na AS i krzyczec jakies dzieciennce teksty? Toz na tych as sobie siada 33 ms solo i ma te 50k/h
|
Jeszcze tylko etoric coś napisze i temat do zamknięcia.. :P
@temat do zamknięcia :P Pozdro:D! |
Cytuj:
|
Żaden problem wybić wszystkie ancienty z 100lvl+ blokerem;)
|
Cytuj:
ja bym im napisał, że mają dać swój film ;d |
Cytuj:
Co jest "zabawnego" że w 4 osoby bijecie marne asy? Bo przecież sam mówisz że chodziło ci o "fun"... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zjebany film tak jak twoje hujowe teksty wsadz se je w dupe i wy*******aj
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:55. |