![]() |
Elysia Photos
Witam! Chociaż jestem nowym graczem na Elysi (4h) to widzę że na samym forum nie ma tematu z zdjęciami, więc zakładam ten.
Ważne! Przeczytaj! * Przede wszystkim ten temat to nie miejsce na pogaduszki. Jeżeli chcecie sobie porozmawiać o sytuacji panującej na serwerze, bądź też o poszczególnych wydarzeniach zapraszam do odpowiedniego tematu. * Oczywiście jak poprzednio panuje tutaj bezwzględny zakaz prowadzenia jakiejkolwiek formy kłótni, hamstwa i wulgaryzmu. Kara za nieprzestrzeganie waha się od sporej ilości punktów ostrzeżeń aż po ban. * Zdjęcia z widocznym botem/zmodyfikowanym klientem (oraz jego poszczególnymi elementami, jak np. sprites) są zabronione. * Posty bez zdjęć z komentarzami są dozwolone pod warunkiem, iż będzie to dobry komentarz, tzn. krytyka ma być poparta argumentami, a pozytywny komentarz to coś więcej niż puste "nice ss", "gz all". A żeby nie było offtopa to proszę :P http://images28.fotosik.pl/161/d9459593b237c6c4.jpg |
how are you ?
|
|
Artur nie za ostro tam jedziesz z fpsami?
|
|
Chlopie ogarnij sie, w nocy sie spi xD
Co do fps wylazlem na openke to mialem 3 fpsy xD To przez to ze mielismy zolte outfity ;\ |
hmm
ja zawsze do 3 gram lepiej tak elaro nie piłuje mordy bo idzie spać o 22 i moge spokojnie sobie pograć. |
Cytuj:
musisz sie tak popisywac swoja postacia ? wy*******aj na jakas selene |
Ej spokojnie ja nie chciałem tylko offtopa robić spokojnie nie zabijaj nie już nie będę zgoda oki ?
|
Cytuj:
lol wrzucajac screeny z seleny wlasnie robisz offtopa |
masz d3da na obsidii
|
ure fps sux Eneris
|
THIS IS POLSKA, Elyris :< i'm not rich i haven't got cash to buy new pc.
|
you are makin you and whole poland look like a 3rd world country now man ; (
|
Cytuj:
|
But I haven't got time to working :<
|
Ludzie!! to mial byc temat ze screenami a nie ze spamem!!X(X(X( Boze dlaczego zsylasz takich noobow na ta piekna planete!!??
|
Zabije Cie noobcharem :(
Carlin? |
Zapewne..........
|
piter ja mogę iść 14 sorkiem z 5 mlvlem :P jakoś się da rade ,a jak nie to motem na sd i rózge ;P ewentualnie as+sd spamik
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:00. |