![]() |
Złe dni w Tibii
Film znalazłem na necie.
Sądzę, że jest warty uwagi ze względu na to iż są przedstawione te "wasze" wszystkie głupie lizanie kwiatków ( czyt. zaliczenie gleby ). + Tibijska piosenka przerobiona z oryginalnego "Bad daju" < albo to i oryginał : o xD > http://www.youtube.com/watch?v=MEyKy...eature=related Mi osobiście najbardziej podobała się scena gdy EO powiedział do Vincentego aby był ostrożny. On napisawszy "OK" Zaliczył glebę na ogniach :* Pozdrawiam Cery. |
Omg żałosny film. Gorszej pixelozy to jeszcze nie widziałem.
|
Nudne. (10 znaków)
|
Zajebisteeeeeee! nie dość, że nic nie widać, czasami nie mogłem się połapać do czego nawiązują te akcje w filmie (bo napewno nie do tematu), muzyka zjebana, jedynie co w miare trzymało się na poziomie to akcja z EO, ale to już jest stare, niemodne, wcale nie śmieszne, mogłoby być to lepiej zrobione. Widać, że filmik robiony na siłe i jeszcze do tego nieporozumieniem było sklejenie muzyki w pierwszych sekundach filmu.
2/10 :) |
Moim zdaniem złe dni w tibii nastąpiły po letnim update z 2007 roku ta gra teraz to dno
|
wszyscy tak mowia bo etoric napisal zle zdanie uheuhe ;P
no film taki sredni, ta muza taka...;] |
A mnie się nawet podobało....
Chyba zawsze byłem inny :d Ale aż takie złe to nie jest.. |
Mnie w*****a te narzekanie wszystkich wejdźcie sobie na inne fora , tam jest przyjazna atmosfera a klotni nie ma... A tu non stop jakis Etroic dym robi moderatorzy maja wszystko w dupie , tylko jak testowo zrobilem temat "jak kupic pacc przez tibia com" to 15 sekund i nie bylo.
|
Cytuj:
|
mi sie podobało :P
|
heh..
heh...masz racje xP
|
spierdolona piosenka
|
Cytuj:
|
@up
Ktoś cie tu trzyma ? Nie. No właśnie. To idź na jakieś erotyczne forum i znajdź sobie dziewkę do zabawy. |
Cytuj:
|
@Salarigoth
Co ty rozumiesz przez stwierdzenie bycie "elo"? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Salarigoth ma racje : o |
cicho być i nie spamować, 'elo'
film nudny jak flaki z olejem |