![]() |
Teoria na temat Skilów
Długo zastanawiałem się nad odpowiednim działaniem , które pomogło by w obliczeniu czy poradzę sobie z jakimś tam potworkiem na skillach jakichś tam.
Wpadłem na 5 różnych pomysłów, ale każdy poległ w gruzach, bo przecież nie można z Ice Rapiera atakować trolla słabiej niż z long sworda na skillach 30/30. Otóż moja teoria brzmi tak: exp dawany przez potworka/nasz lvl * liczba punktów ataku broni/4 np.: 165/10*20/4=82 A więc zabijając [MONSTER]Dwarf Guard[/MONSTER]'a z broni o ataku 20 powinniśmy mieć skille ~80/80 |
policzylem draga
700 exp 40 lvl 35 ataku bronii 700/40*35/4=153,125 (1/8) LoL |
A zadałeś sobie kilka minut trudu i przeliczyłeś ten niby wzór?
przykład knight 90 lvl bijący dragona z avengera (50 atk) 700/90*50/4=97,22 czyli musi mieć skil sworda 97?????????? podstaw sobie exp za dragon lorda itp - bez skila w okolicach 250 sworda nie da rady dl pokonać według tego wzorku xDD |
100 knight dragon lord i sca /4:cup:
a więc jedziemy 2100/100*50/4=262,58o Nosz kutwa.... To moje 150/150 to na draga starcza góra;( :D:D:D:D:D:D:D:D:D |
To jest gówno a nie teoria ;p
Ludzie sie nudza |
Cytuj:
Zresztą, od razu widać, że jest błędny, bo wynikało by z niego, że im lepszej broni używamy, tym wyższe skille musimy mieć... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Radze naprawdę przeczytać to co piszemy,i testować na kilku działaniach co najmniej ponieważ potem wychodzą takie bzdury jak tu... Liczmy np. 150 knight solujący demona z Arcane Staff 6200/150*50/4=517 Skill A myślę że demka nawet i na 90 skillu można mocno poturbować |
@up
no ja bym nie powiedzial na 90 skillu z samej broni mu gowno zrobisz musisz go exori granowac... teoria obalona... nastepnym razem jak wpadniesz na jakis "genialny" pomysl to sprawdz wszystkie potwory |
HAHAHA O kuq Best solo Dwarf Guard
Best Team beholder O LOL BEHOLDER JEST PROSTSZY NIZ DWARF GUARD CZŁOWIEKU JA NA BEHOLDERY PRZY THAIS (2 na raz) LATALEM 8 PALEM z 30 SKILEM!!!!! |
Cytuj:
|
@up
i IA Tesz hcE!!1!!!1111oneonejeden @Jarus Noobek normalnie SUPER!! jesteś mądrzejszy od Ajnsztajna (dobrze napisalem? :baby: ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |