![]() |
Powalająca ortografia !
Witam. Przedstawiam wam film (nie moj) z expa w tombie z powalajaca ortografia :D:D:D8o:cup:
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/37400 |
W ogóle tego nie widać, że było to robione specjalnie.
Pewnie myślał, że będzie śmieszny? Przeliczył sie, bo to jest żałosne. Cytuj:
|
nom, super
|
Grupa analfabetow w tej grze, to juz nie grupa z ktora sie walczy, tylko grupa ktora trzeba akceptowac.
|
Ty się tym Rester nie musisz przejmować bo siedzisz sobie sam w tej dżungli i kampisz na Mandrake :-P ;-)
@film Moja polonistka przekręciłaby się z głupoty tych ludzi. |
Cytuj:
Jak by to powiedzieć Te dziecko chyba kupiło postać na allegro ;O hahha :D:DD:D:D:D:D:D:D: Napisalem do niego na gg ^^ Mateusz 16:14:33 ile masz lat? Pallek 88 16:14:37 27 Mateusz 16:14:46 O KURWA MAC |
ten gosc ma z 20lat+
ma te wszystkie gowna zwiazane z pisownią z błędami,znałem go z widzenia z lucery,zawsze tak pisał |
To wygląda jak ataki DDoS
|
co s tego -,-'
|
Szkoda mi posta nawet na niego.
|
Double post
|
Cytuj:
Bo nie było robione specjalnie i pewnie wcale nie myślał, że będzie śmieszny. Ten koleś gra na tym serwie co ja i z tego co widze jak on zawsze pisze to ma chyba osssstrrą dysleksje. |
Nie wiem, ale ja nie uznaje czegoś takiego jak "dysleksja". Dla mnie, pisanie tylu błędów bierze się z tego, że ludzie są poprostu leniwi i nie chce im się myśleć nad tym co piszą. A "dysleksja" w szkole to jest już przesada. Dzieciaki mają papierki łatwione na lewo i dzięki nim mają dużo łatwiej. Ale cóż, pisac to sobie moge, i tak każdy będzie miał to w dupie.
|
Tak samo uważam jak mumin! Piwko dla ciebie!
|
Cytuj:
Dysleksja: Eghem. Może to nie jest dysleksja ale upośledzenie : O ? Nobla chce ! |
Witamy w Polsce :*
|
Agahghughuagauhgugghagaaguguhguhgahgghaguhguhgu??? ? Ghghahghuag????
>.< Uderz w Puchara http://img100.imageshack.us/img100/9535/pucharbt9.jpg |
|
@up
keylogger! |
@up
ta ta BTW. Masz klatę jak szczur czoło... 8o:cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:12. |