![]() |
CZemu potepiacie
Czemu potepiacie takich 10latkow jak ja czemu??:baby::baby::baby:myslicie ze jezeli jestescie starsi to lepsi???
|
Cytuj:
znaki xD |
Za prucie się na wszystkich "noob"
Za pytania jeśli nawiązujesz rozmowę ... Jaki masz skill... Gdzie mieszkasz... Masz pacc... Jak masz na imię... Za myślenie że wiedzą wszystko lepiej... Za to że za mało skupiają się na myśleniu... Ale to dotyczy tylko niektórych...Ja nie mówię tu o wszystkim... Jeśli można z kimś sensownie przeprowadzić rozmowę to ja nie widzę żadnych przeciwności w wieku drugiej osoby... |
Bo takie 10latki zazwyczaj spamuja tylko forum swoimi bezsensownymi pytaniami robiac przy tym straszliwe bledy.
Wiec moim zdaniem powinni wziasc sie za nauke a nie za tibie ;] |
za np. takie bezsensowne tematy
|
Cytuj:
|
wy pieprzone s*****ele jak mozecie osadzac 10 latkow jak macie 5 lat
|
Cytuj:
|
Wiekowo nie potępiam. Ale jak założy bezsensowny temat w którym zaczyna bluzgać i na upartego twierdzić, że ma rację. No cóź...
@down 1. Kiedy 16-latek wdepnie w gówno to i tak robi to mądrzej od 11-latka 2. IAHGAFOAFAJ 3. DAUHFAOHASF |
11sto - 16sto latki robią to samo ;)
|
Wiek nie ma tu nic do rzeczy.
|
Cytuj:
10 znaków @down Po IQ.? A co powiesz o Dodzie w takim razie.?:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dokładnie tak malutki przyjacielu... Gardzę Tobą... Super temacik... Po prostu jesteś PRO !!!!
|
Cytuj:
|
Za to, ze jestescie za mali, zeby wszystko zrozumiec, no i wiadomo 96% 10 latkow to noobki, ktore pisza : dasz cos, ale jestes ziomal dasz cos???!!!111, albo daj party to poszkilujemy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:54. |