![]() |
Nocka
pewnie wiecie co to znaczy Nocka wiec niebedę wyjasnial postanowilem zrobic wyzwanie koleg± mam zamiar byc 70h online w ciagu 4-5dni niewiem zabardzo jak przetrzymac tyle czasu co ile robic odpoczynki na ile isc spac dalej expic i tak dalej co najlepiej pic zeby niezasnonc co robic itp z góry za pomoc dziękuje :):)
|
WeĽ lepiej idĽ na miasto wypić co¶,albo na laseczki.
|
Cytuj:
|
jak masz być tylko online 70 h przez 5 dni to wychodzi 14 h na dobe, masz 10h na sen itp, jak nie masz szkoły, pracy itp. to lajt :)
a najlepsze sposób to postawić bota :D |
1. Pozdrów kumpla ;d
2. Masz w domu takie co¶ jak "kawa"? |
nom wiem ze szkoda zycia ale mam wolny czas a itak cos bede robic glupiego wiec wole wykorzystac ten czas na tibie i jakies 1-2tygi przerwy zrobic co do kawy nielubie
slyszalem ze cos w stylu coca-cola czy cos pomaga |
Kup se zgrzewke RED BUL albo BURN. Pomaga ;)
|
kawy nie lubisz czy nie mozesz pic bo ci mama nie pozwala???
masz ferie? kawa jest najleprza ja pije tez energy drinki typu red bul ale to w ilosciach po 2 litry co jest nie zdrowe:) |
Był taki temat, poszukaj.
|
Szkoda marnowac zycia dla tej gry ty bedziesz ty bedziesz tydzien siedzial na dupie i zabijal sie a taki noobek postawi bota na tydzien i tyle samo zrobi majac wiecej czasu
|
przestancie z tymibotami ja gram na pvp-enfo wiec niedarady po 2 nienawidze ludzi ktozy botuja po 3 tak jak mowisz z ta kaw±
hmm jakies dalsze rady?? |
;p
Nocki.... Jak bedziesz studentem to za przeproszeniem bedziesz srac na sama nazwe NOCKI.
Zeby ja przetrwac to polecam poradnik ;P Takowy juz powstal ( komus sie nudzilo ) A zeby przetrwac nocke w moim wykonaniu to 1) Kawa, kawa , kawa i kawa i wolne WC 2) Cos slodkiego o duzej zawartosci glukozy ;P ( nie przedawkowac bo usniesz jak mops na klawiszach i rano ujrzysz U are dead :> ) 3) Swiatelko w pokoju 4) Muzyka 5) Checi :P 6) wyspac sie przed nocka :D No a tak to nie polecam zarywania pory na sen :P Bedziesz glupi jak but poniewaz z braku snu w mozgu umieraja szare komorki :P ( jesli ktos nei wierzy to polecam knige do biologi ) |
Cytuj:
|
mam rekolekcje wiec oc zas sie niemartwcie od czwartku nieide do szkoly=) slyslam o takiej niby kawie "inka" ^^ to cos daje?
|
Pare kresek ¶cierwa i nie prze¶pisz pare nocek. :P
A na serio, to na pewno ¶wiatło, byle nie za mocne, kawa, jakie¶ jedznie (czekolada gorzka), muzyka. A tak w ogóle to kiepski pomysł :P |
ale pomysły(kurde znowu mi avatar sie niewsadził) xP
|
Kawa, wc, jedzenie żeby¶ nie umarł z głodu. Ale radze nie marnuj sobie oczu dla ludzikowych pikselków :)
|
Wystarczy, że co¶ się będzie działo i nie za¶niesz.
Ja osobi¶cie nic nie biorę na przetrwanie nocki. Czasem to sobie herbatę wypije bo lubię i muzyka w winapie a tak to nic. I tak przez całe ferie. nocki do 12:00 po południu lub brak snu 40h nie jest ciężko. ps: idę dalej w cs'a grać. |
Inka to kawa zbozowa. Eeee... Dla dzieci ;p
Poprostu sie przyznaj ze mama Ci nie pozwala pic kawy. Nikt sie nie bedzie smiac. Mi tez kiedys nie pozwalala ;d Chyba kazdemu, jak byl mlody, nie pozwalano pic kawy. Kawa podnosi cisnienie, dla dziecka to jest zuo. Btw. kawa zbozowa raczej Cie nie pobudzi... love <3 |
Powiem ci jedno , żeby grać 70h w 4 dni to już jeste¶ w takim stanie żeby pociachać kolegę na plasterki jak ten Brazylijczyk ... Zamiast mózgu to już masz breje ... Ale dobra , co mi tam ... W dziale poradniki jest jak przeżyć nockę. Ehhh www.forum.zal.onet.br :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36. |