![]() |
F Sword itd
[ITEM]Fire Sword[/ITEM] Jest to miecz, bardzo popularny w tibi.
Ale jest od 30lv... Co to oznacza?? Ze jak go zaloze to nie bedzie dzialac?? Pomozcie, HELP :baby::baby: |
Oznacza to, że dopiero od 30lvl bedziesz z niego zadawał maxymalne obrażenia... Możesz go uzywać wczesniej ale bedziesz mniej z niego bił. Im bliżej 30lvl tym wiecej z niego lejesz:PP
|
Thx ;*
A ile na 17lv bym z niego walil? :]:]
A jest tucos takiego jak system reputacji czy cos takiego?? Bo bys mial reputka :]:] |
HeHe... xDD No nie wiem, ale nie będzie to zbyt dużo. Lepiej zostaw go sobie na wyższy lvl a teraz kup sobie coś słabszego
|
Thx
Mam [ITEM]Serpent Sword[/ITEM]
Z czego lepiej bede walil? :D:D CZyli na 10lv moge walic z M Sworda :o:o |
Cytuj:
PS: Ja na 8lvl bije lepiej z orcish axe niż z noble axe (od 35lvl) |
Eq
A Jakie EQ na 17lv?
Posiadam : ~[ITEM]Dark Helmet[/ITEM] ~[ITEM]Noble Armor[/ITEM] ~[ITEM]Plate Legs[/ITEM] ~[ITEM]Leather Boots[/ITEM] ~[ITEM]Dwarven Shield[/ITEM] ~[ITEM]Knife[/ITEM]/[ITEM]Serpent Sword[/ITEM] ~[ITEM]Backpack[/ITEM] ~[ITEM]Dragon Necklace[/ITEM] Co Kupic/Zamienic? ;););):baby::baby: |
Eq jak na ten lvl dobre... Poexp troche, pozbieraj kaski, a na większym lvl kupisz sobie lepsze EQ... ;)B) Ewentualnie zainwestuj w lepszego shielda :) (Dragon, Guardian)
|
Thx
Na Brak Kaski Nie Nazekam Mam 31k :D:D Jakis Typek Zucil Demon Shield na Skrzynke 8o8o8o8o8o
ALE BIG THX ZA HELP :cup::cup::cup: |
Eq styknie. Wal z Serpenta. Na 30 przerzuć się na fire sworda. Tyle.
|
up. na 30 przeżuć się na Bright Sworda B) nie na FS'a
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:00. |