![]() |
Luki Tharion padł, wojna ?
Siema piszcie czy wojna i czy pa bedzie duze po wojnie bo nie wiem czy mam robic sorca czy druida.
|
Ja słyszałem ,że Pa nie ma bydz wugle jush radze zrobic knihtgta bo leprzy na anihalatora
|
mija sie z celem zakladanie nowych charow, juz za pozno zeby zwykly szaraczek do czegokolwiek mogl dojsc na arcanii :) zawsze jest opcja zostac na rooku jak sie chce tu grac koniecznie
|
ale jak bede mogl expic to bede mial lvl i dojde duzo to co bedzie pa czy nie ?
|
Raczej nie...Ale ja myśle ,że na 100% to Pa jednak będzie.
|
Cytuj:
pewnie ze bedzie, zawsze bylo i zawsze bedzie... a zaczelo sie od barloxa :Q |
Jak Picin padl pare razy to na forum nic nie bylo a wiadomo Picin rzadzil Carlin a luki arcanio
|
bo ci co tylko w carlin przesiaduja chyba zadko na forum wchodza :)
|
Nooby z Carlin
|
Kurde czemu moje tematy zostaly skasowane, chcialem sie zapytac TYLKO :(, PROSZE PISCIE COS! WOJNA WOJNA WOJNA
|
Cytuj:
|
Jak sie nie znacie to nie piszczcie ... bedzie pa czy nie ? (Chodzi mi glownie o wypowiedzi doswiadczonych graczy jak Aata lub Xilvent, trolle to na forum mam w dupie).
|
Cytuj:
@up Pa nie bedzie tak slyszalem |
Cytuj:
|
no pisali w radiu ze w nastepnym updejcie dadza taka opcje w menu o nazwie PA i wszyscy beda mogli PA kiedy beda chcieli i kolejny problem rozwiazany^^
|
Cytuj:
|
ujebali mnie we 3 xdd co za cioty xdd
17:03 Seikeron [99]: no wiesz lepiej isc we 3 17:03 Seikeron [99]: niz solo i nie zabic 17:03 Seikeron [99]: xD btw szefo nie szedl xddd -- pevalpe.no-ip.org 8.0 klijent zapraszam venore mapa noob chary |
update
18:12 You advanced from Level 99 to Level 100. |
gz bakpak w****acie mnie
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:44. |