![]() |
Program FindIt
Nie wiem czy to dobry dział.
Ja pisze w sprawie waszego programu!!! To jedno wielke gówno przez które miałem hacka... Historia wydarzyła sie tak: gram sobie gram gram, nagle mnie wyrzuciło z gry, próbuje sie zalogować a tu "Password is not correct" ściągnąłem "WASZEGO" Findita, zeskanowałem kompa, oczywiście nic mi nie wykryło.. odzyskałem postać, patrze ..a tu wszystkie postacie pognojone , Ok postałem chwile pod dp a tu znowu mnie wyrzuciło z gry, tym razem znowu było "Password is not correct". Przypomniałem sobie o programie "Own Tibia Deleter" ściągnałem go, skanuje a tu pisze "Wykryto Own Tibie" Oczywiście sie zdziwiłem czemu FindIt tego nie wykrył... usunałem odrazu i jest dobrze. Nie wchodze w żadne www.freeitems.prv.pl lub coś podobnego. Ale zawiodłem sie... Przygoda Tibijska sie skończyła... |
Cytuj:
@down No ba, przecież to jest na porządku dziennym :P |
Za pierwszym razem hasło się samo zmieniło?
|
FindIt dziala dobrze, kumplowi niedawno wykryl Tibia Logger'a, a ja z niego korzystam od kilku miesiecy i nie mailem hacka.
|
To już trzeba być..., żeby sie dać na darmową owntibię złapać.
|
moja ulubiona kwestia: "nie pierdol"
wiesz, że poza owntibią istnieje (wąska) grupa malware pisana na własny użytek, tego ci nie wykryje. jesli zlapales sie na wersje free to gratuluje, nawet avasta ni masz? |
żal mi was jak to czytam, już nie udawajcie że "WASZ" FindIt jest najlepszym programem, OwnTibia Deleter to jest program który chociaż wykrywa Own Tibie.. I nie pierdol mi że sciągam jakieś syfy... Po prostu nie KOZACZ.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00. |