![]() |
jakies larvy scaraby... :P
Poszlem se do Ankharum (juz wnim jestem ;)) weszlem do jakies dziury :P ogladajcie dalej
http://danielek_danio.w.interia.pl/ankharum.rec to mine 1 film nie badzcie surowi! |
Ciekawe,Ciekawe :D
|
heheheh dobre ! dostawales dobre hity od scarabów ale czy nie bylo ci szkoda tracic boltsuw na te gywna masz ladne skille strzaly byly by lepsze. :tongue: :evul: ogulnie spox
|
a mi nie dziala :p
|
Cytuj:
to sprubuj potem -.-' transwer przekroczony |
czemu interia:/
|
Hmm no tak. Interia. Troche spobie poczekam. Jak sciagne to dam edita ^^
|
X(
Transwer 306 bajtów/s i zwalnia =/ troche sie pościąga... Myśle że będzie tego warty :P
|
Sciągam...
Myślę, że wszystko będzie działać. Juz jeden mam film z ank na ancient scarabach.
|
Sciągnęło mi się
no to zara se obejrze :P hehe
|
Prosze,błagam nawet bardzo prosze nawet moge na kolanch,nie zamieszczaj filmikó na inter. to sie wiecznie ściąga ;(
|
sorka
Cytuj:
|
Fajna miejscowka
Miejscowka fajna, dzieki Twojemu filmikowi poraz pierwszy widzialem w akcji scaraba bo niestety pacca jeszcze nie mam ( oby kiedys byl). Miejsce super filmik nieco gorszy, ale jesli Twoim celem bylo pokazanie nowego ciekawego miejsca i potworków to Ci sie udało.
|
mi nie dziala...sciagnelem,odpalam i....nic
Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,spróboje jeszcze poźniej ale poczekam około 5 min,może się uruchomi ??:D a tak a propo czemu to az tyle miejsca zajmuje ?! inne 5 razy mniej zajmują ;) |
Ogulnie filmik spox
Filmik ogulnie spox
Ale długo sie ściąga :tongue: |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |