![]() |
Helmet Of The Ancients Quest [Refugia]
Witam !
Moja pierwsza produkcja ! Helmet Of The Ancients Quest ! Aby obejżeć zapowiedź z questu odwiedźcie Torg Thread. Film 1.Helmet Of The Ancients Quest (RapidShare)* 2.Helmet Of The Ancients Quest (SendSpace) 3.Helmet Of The Ancients Quest (MegaShare) 4.Helmet Of The Ancients Quest [Refugia](YouTube) *-W przypadku RapidShare w miejsce gwiazdek należy wpisać . wmv(bez spacji). Nie polecam oglądać filmu na YouTube z powodu niskiej jakości. Miłego oglądania ,czekam na komenty ! |
mÓj błąd ;x chylę czoło.!
|
Cytuj:
WMV ! BTW: Co do twojego Avataru to EMO SUX :* *poprawione |
Cytuj:
#Cery Cytuj:
Twoja gildii mówi sama za Ciebie:D #Edit Cytuj:
#Edit2 Dodam ,że to temat o moim Queście więc prosze pisać zgodnie z tematem ! |
Cytuj:
@down w tym ten psikus, ze myslales ze Gelt to laska, chciales smiesznie zagadac, ale jak mozna być fajnym siedząc 23 godzinny w tibii i godzine grajac w szachy z kurnikowymi frendsami? |
Jestem członkiem gildi Eternal Rage, i co z tego? Nie widziałem, tam przejawy noobostwa od którego sie strzeże, więc o co kaman?
Cytuj:
Do tzw. "EMO" to żal mi tych małych ciotek wymalowanych eyelinerami mamusi i tnących się po łapkach. No, ale może kiedyś zmądrzeją. EDIT: Skoro ma Avatar dziewczyny, to myślałem, że to dziewczyna. MÓJ BŁĄD Ohhh, a co mam robić w taką pogodę? <deszcz etc> A na kurniku czasami gram z kolesiami z RL : S |
Dodałem dwa nowe źródła na SendSpace.pl i MegaShare.com .
Miłego oglądania ! Cytuj:
|
Wrzuciłem filmik także na YouTube* !
Zachęcam do oglądania i komentowania ! *- Nie polecam oglądać filmu na YouTube z powodu niskiej jakości , zachęcam do ściągania filmu ze źródeł podanych w pierwszym poście ! |
Cytuj:
Film obejrzałem w nocy. Akcje dość przyzwoite, tylko moim zdaniem film słabo zmontowany. Między innymi FPSY Były zamałe. Dlatego moja ocena to 7- (Brak płynności ekranu trochę lipnie wygląda :<) Pozdrawiam Cery. |
film beznadziejny juz lepiej z recow to ogladac jak taka muzyke podkladasz....
|
Co do filmu (który okazał sie jednak prawdziwy, przepraszam za moje zachowanie, ale momentami można dostać shizy na tym forum z powodu "hakierów") to kiepska muzyka. Ogólnie nie porywa..
@Cery Taaa.. Jak dojrzejesz to sam kiedyś zrozumiesz to: Angry chicks do it better. A teraz wybacz, ale ide wypłakać się do kąta :< Edit Jaki KU*** cham.. Chcesz żebym dodatkowo się pociął.?;/ |
Cytuj:
Nie musisz płakać dam Ci puchar :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
imoł suX : d co do filmu średni.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Mniejsza o To... Filmik kiepskiej jakosci. Moglby ktos mi podac name drugiej nuty? Będę wdzięczny =]
@down Dziękuje :* |
DJ Raaban - Anima libera
|
Cytuj:
|
A mnie się muzyczka osobiście podoba ;)
|
Lepszy jest video wykonywane przez pewno szmulke. zaraz dam linka
http://www.youtube.com/watch?v=kSqzRMNw5fc OD 42 SEKUNDY WYMIATA ! |
Na wrzuta.pl juz to widzialem :P Ale trzeba przyznac ze laska sie zajebiscie rusza :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:20. |