![]() |
Undead dragony ;d
|
ciuuut dlugawy i nudny , a loot ........ xd
|
Fakt, film trochę nudnawy, ale ten końcowy loot. Pierwszy na Guardii, a chyba trzeci w całym tibijskim świecie, tak?
P.S a gdzie jest Elder Yakoob[54 ED]? ;DD |
Nie używanie exety
Cały team biegał do lota jak undead miał reda = 0 zaufania. Lot zajebiaszczy. |
da sie obejrzec ;p.. ale w*****al mnie z tymi outfitami ;/
|
nuuudny :/
11:18 Aleethya [129]: i dopuacic 11:17 Aleethya [129]: jurz mam _/ |
obejrzalem kawalek i odechcialo mi sie dalej ogladac takiego filmu.... moge sie zalozyc co spadnie.. jak komus sie nie chce ogladac to nizej spoil :)
spoil: .shenlong sword(zaznaczasz na wlasna odpowiedzialnosc) |
Jaki ma być film z bicia 1 Undeda co 5 min? To jest hunt więc nudne a ten film powstał żeby pokazać jak sie go leje bo nie widziałem do tej pory takich filmów:>
@Nie używanie "exety" Użyje exety mam exhausted i jak dostane combo a sio an górze to kto mnie uratuje? @Wyrywanie sie do loota Każdy chciał zobaczyć 3 Shelong Sworda albo 2 Gorgon Sworda w Tibi ale przyznaje Ryba i Meffa przesadzali ;s |
tak jak up, film nudnawy . . . ale gz loota
|
Film dosyc nudy, ladne waste ^^
Nie chce was martwic ale z tego co ja slyszalem to shenlong sword nie leci z undead dragona a na erigu ktos zrobil fake ;P Ale mozliwe ze to tylko glupia plota [; |
Ke? oglądnij tibia.de jak jakiś tydzieć temu wylocili Shelong Sworda i te jakiegoś Gorgo~ czy jak mu tam jest :>
|
;o Ok, poszukam :) U nas na Refugii sporo osob huncilo i nic nie lecialo wiec myslelismy, ze ktoś na erigu zrobil fake.
|
Guardia = Dżungla :D
LOL co Do loota hmm ?? :D Moze małe sprostowango w grze :D |
Gdzie wy widzicie shenlonga na tym filmie, bo ja nigdzie... A loot tragiczny, same broad swordy praktycznie...
|
@up
No właśnie gdzie wy tego shenga widzicie ?? przez cały film go nie ma ;/ |
Sorry, obejrzałem cały film, w której minucie tu wypada Shenlong ? o.O
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj: