![]() |
Wszelkie problemy z zalogowaniem napisz tutaj.
Witam założyłem ten temat aby tulko tutaj były zadawane pytanie dot.błędu z logowaniem.Nie ZAKŁADAJCIE NOWYCH TEMATÓW!
Dotychszasowe błedy to : *Cannot connect to a login Server Error: Could not resolve server name [11004] (Wystarczy wyłączyc tibie i włączyc) *Error 200002 (Jak wyżej do skutku co 2-3 minuty próbowac) *Inne najprawdopodobniej wynikają z przeciażej serverów. Masz inny błąd napisz! >PRAWIE W 90% Błędów wystarczy włączyc i wyłączyc tibie< Nie loguj sie zbyt czesto bo bedziesz miał blocked IP *"Your IP adrres is blocked" za dużo razy złe passy "The game is starting up" był Server Save, zaraz bedzie można sie zalogować "Error code 13" Ikona Tibii -> PPM, -> właściwości -> element docelowy -> na końcu dopisz "engine 0" jak nie zadziała to zamiast 0 wpisz 1/2/3 |
Ja czasem mam tak ze gram sobie, skilluje czy po prostu stoje se w miescie i nagle mnie wylogowuje a potem mi pisze jak chce sie wlogowac to: connecting to the game world. please wait.
I tak caly czas ... czekam i czekam... |
dopisz to:
Cytuj:
|
Myśle że ten temat powinien być "przypięty" czy jakoś tak, żeby każdy mógł go szybko znaleść.
|
Tak jest, temat powinien być przyklejony, ale przydałoby się go rozszerzyć, jakies informacje o tym co zrobić jesli tibia się sypie po wciśnięciu przycisku "hotkey" i takie tam, może już nikt by się nie awanturował, że mu errory wyskakują.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Koncepcja tematu sama w sobie dobra, tylko pytanie ile trolli do niego wejdzie i nie założy nowego tematu =/. Znowu trzeba będzie przypominać o przyklejonych tematach.. =/.
|
Damy rade :D a przynajmniej sie postaramy.
|
ODSWIEZAMY I PROSIMY OD PoklEjENiE.CHEMY ŁADU I PORZADKU :D
|
problem
mam problem... jezeli mnie hackneli i zminili email? to co mam zrobić? pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
|
Cytuj:
|
Miałeś rec keya?
Spersonalizowałeś konto ? Jaki lvl :D? Tak z ciekawości pytam |
Cannot connect to a login Server
Error: Connection timed out. [10060] A co z tym błędem;(;(;( |
Na te wszystkie pytania są odpowiedzi są w FAQ.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Troche cierpliwości :]
Ja nie moge się zalogować od miesiąca :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:23. |