![]() |
Terra Hood.!.
Siema!
Mam problem, poniewaz chcialem ustawic bota NG na scarabach i zobaczylem, ze z nich takze leci Terra Hood i mam pytanie do was czy macie ID tego helmetu?? Najlepiej mozna zrobic, ze jak ktos ma NG i Terra Hood kilknal prawym u myszy i zaznaczyl Show ID this items czy jakos tak i mogl mi podac Z GORY THX! |
Jeśli jestes ciota i używasz bota, to nikt Ci nie poda żadnego ID ;]
Bye Bye I gosc sobie poszedl ^^ |
Cytuj:
Autor: chyba pomyliles fora:confused: |
ta jestes takim ciotą ze aż żal pomyliles fora to jest forum do tibii a nie dla ciot ktorzy w nia nie umieja grac wiesz co ci radze? skasuj te konto i przestan grac w tibie bo nie umiesz -.-
|
1
Cytuj:
Cytuj:
A ty zamknij jape i jak nie masz ID to nie pisz durnych postow.... ^1 Nie pierdol. Ktory knight nie uzywa CaveBota?? I nie chce mi sie siedziec i przeciagac golda do bp. Gra sie zaczyna od 60lvla i wtedy bot bb. |
Cytuj:
|
jasne wystarczy ze bede znal twuj nick i bede na tym swiecie co ty to juz nie masz konta debilu -.- i nie obrazaj przedmowcy bo ma calkowita racje i ja sie z nim zgadzam nikt ci na to pytanie nie odpowie wyp***alaj z tego forum to nie dla takich dzieci jak ty nara
|
ja nie używam bota a jestem knightem X(X( WYJDŹ
|
Cytuj:
NAAB. |
ok jesli tak bardzo prosisz nie bede cie zabijal nie jestem az taki tylko wyjdz z tego forum jak cie NARAZIE grzecznie prosimy
|
Ja też nie używam bota a gram aktualnie knightem.
|
Dobra nie chwalcie sie tym, że nie botujecie.
A tak od siebie powiem, że nie należy oceniać ludzi po tym czy botują cz nie.Jak wiadomo boty są dla ludzi.:) |
ta dla ludzi ktorzy nie umieja grac
|
Cytuj:
NIE POMAGAC BO MODERATORZY MAJA N********* |
spytaj sie mamy, moze ci powie
|
Cytuj:
a Ty jestes ciota ;] Cytuj:
|
I tak w hunted jakis kolo zaproponował black skulla(Co oznacza używanie Bota) i będzie łatwiej łapać botów
|
Cytuj:
Po 2 skad serw ma wiedzeic ze to jest akurat botter. |
Cytuj:
Wzbudzasz pogardę u innych graczy mówiąc to. You know what? You're a noob. [MONSTER]Noob[/MONSTER] That's all |
Uczestniczę czynnie w programie :ban: a botter!!
Rozumiem że tobie rączki połamało i nie masz czym grać... Gracze używający bota są dla mnie mniej niż niczym... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:42. |