![]() |
Dwuręczny czy Jednoręczny
Mam krótkie pytanko??? Dwuręczny, czy jednoręczny miecz dla paladyna prócz łuku ?( ?(
|
Jak dla palla to oczywiscie jednoręczny. Zakładasz razem z tarczą wtedy kiedy już nie masz szans, a dwuręczny ci wiele wtedy nie pomoże
|
Raczej jednoręczny...
...czy nie lepiej jest palkiem używać clubów? przecież są o wiele tańsze... ?(
:)) Praktykujący... |
nie lepiej uzywac mieczy
z powodu jednego wzgledu waga palladynowi zawsze miejsca brakuje strzaly bp runow i td to zajmuje a fire sword wazy 23 tylko tyle co spear |
W ogóle nie opłaca się dwuręcznych broni mieć. No może skull staff dla druida
|
Cytuj:
|
Sorry. Myślałem że Ss jest jednoręczny.. haha. Ja nie mówie o lankach klasy rot. DLa kogoś może rzeczywiscie 2h weapon jest dobry, ale nie dla mnie....
|
Ja tam wole 5-cio ręczny... Problem w tym, że cięrzko dzwignąć... 8)
|
Ludzie pallem powinno się iść w distance no chyba ze masz ponad 80 skille i nie chce cie sie pakować no to tak.
Bronie 1 ręczne używaj do minimum 70 skilla walki i shielda a potem łapiesz 2-reczny z najwiekszym atakiem(war hammer, giant swrd, dragon lance) i wymiatasz :) Ale pallym raczej sie nie nabije 70 skilla sworda, cluba, czy axe ;/ |
Cytuj:
|
Żadna broń prócz łuku i kuszy :P
Palladyn nie potrzebuje innych broni chyba ze tak do 10lv postaci.Pózniej ma już miliardy tych strzal,huntuje i zdobywa belty (kupowac za bardzo sie nie oplaca... chyba ze na wyzszych lv:P
|
Pytanie do Palków
Mam 9 lv na Isarze, Mam skile:
- swording 20 - distance 30 - shilding 25. Z takimi skilami nie poradze sobie jeszcze w samym distance atak, gdy np. zejdę do podziemi, a tam pelno np. poison spiderów?? Co ja mam robić?? Swording jest jeszcze chyba potrzebny X( X( X( |
Cytuj:
|
Moim zdaniem 2-reczny miecz jest dobry tylko dla rycerzy kturym ktos blokuje jakiegoś potwora. 2-reczne miecze są lepsze od 1 rekich zazwyczaj. Ale normalnie na potworach jak jest sie sam na sam to wtedy najlepszy jest 1-ręki.
|
Lol ziomus....
Wkoncu jestes pallem a nie knightem i lepiej trzymaj sie luku a jak ci sie nie podoba to we zrob skille 55+ i bierz kusze albo zmien voc :P a tak apropo po h(uj) ci miecz :)
a jak uciekasz to bierz 2 tarcze najlepiej albo kup packa wsadz bohy i utani hur time ring i stzralka :D |
OOO możecie mi powiedzieć które swordy sa 2 ręczne bo , czy FS jest 2 ręczny bo się na niego czaje.
|
FS jest jednoreczny
miecze dwureczne to : Broad sword 2handed sword Giant sword to chyba wszystkie miecze w innych broniach sie nie wypowiadam bo sie na nich nie znam :) |
Jeszcze Magic Sword jest jednoręczny
PS. Ciekawe ile ludzi ma go na Isarce :D (0 ?) |
Magic sword jest chyba 2h tak jak magic longsword - ale i tak nie ma sie o co wykłucc bo i tak pewnie nikt tego nie ma (tak jak blessed shield) A jeśli jest ktoś taki ciekawski to niech looknie na tibia.de - bardzo dokładne opisy wszystkiego (łącznie z np. roślinami).
P>s. kL4aiwurta ims ęi yspie ): |
Magic sword jest bronią jednoręczną, a magic longsword jest dwuręczny
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:32. |