![]() |
Kradzież/czy poniesie kare/uważajcie
Dziś gość o imieniu Saint-Dark okradł mnie z noble armor!! :(
Niestety nie oddał mi go!! noob zasrany!! musiałam go od niego odkupić :/ za 2k jak to zrobił? strzelił runką fire field przez okno (którego nie zauważyłam) w mój armor i nie mogłam go zabrać Ukradł mi go Może jest w tym troche i mojej głupoty ale takie wydarzenia nie powinny mieć wogle miejsca w świecie tibii. Okradli też pleyera Gongiela, zabrali mu całą kasę gdy przechodził na main. Nie miał nic a armory miał takie że tylko siąść i płakać ale o tym kiedy indziej. podobno gdzies na tibia.com jest coś takiego że wpisuje się imię pleyera który coś ukradł czy coś takiego i usuwaja mu konto albo grożą że mu usuną jeśli nie odda skradzionej rzeczy. ale ja nie mogę do tego dojść!! pomóżcie! mój nick: Eredhel of Pacera w świecie Pacera :P aktualnie można mnie znaleźć w carlin |
Widac ze jestes nowym graczem.
W świecie tibii to normalne (kradzież) Cytuj:
|
Cytuj:
To twoja wina, że położyłaś Noble Armor na ziemi, kradzież to codzienność w tibii, przyzwyczaj się ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak ktoś już zauważył kradzieże to część rpg:) O ile dobrze pamiętam nie ma żadnego zapisu o tym w tibia rules chociaż jest takie coś jak Destructive behaviour. ihmo najlepiej zachować zdrowy rozsądek i myśleć8o
|
Ta gra to rpg. Bycie zlodziejem jest czescia rpg. Nastepnym razem pomysl :)
@up: szybszy ;< |
michnik. imho newbie , nie myl pojęć bo noob i newbie to co innego X(
|
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nie no, zawsze mam beke z takich tematow. Najlepiej odinstaluj Tibie - o jednego mniej. Nie wiem czemu, ale mnie nikt nigdy nie okradl z niczego podczas 5ciu lat grania. PS noble armor to nie majatek. |
BUAHAUHAHUAUHUHA "Takie rzeczy nie powinny miec miejsca w swiecie Tibii" haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Ale pompaaaaaaaa Dzwon na psy, okradl Cie! |
Świat Tibii jest już taki nieuczciwy, ja raz oddałem ziomkowi BP i BoH, które mu podczas śmierci wypadły, a on mnie zaczął obrażać.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[nub mode]BUUUUUUUUUUUUU, AMNUI E KOLEKA ZAPIU NA USMYM LEWELU I KASE MJALEM PZY SOBJE CALOM I MI FYPADNELO 600 GEPE!!!!!!!!!!!1111111 NOT\RMALNUIE HCALEM SJE ZABIC ALE JAKOS RZYJEM[/nub mode]
|
Cytuj:
Zresztą spójrz na to forum...taki tu juz jest harmider, że nie nauczysz dzieciaków pożadku, a ja lubie sobie tu odreagować stres :P |
@up
Tja... Tylko, że ostatni post był 28 lutego... Więc jak chcesz "odreagować" to na troszeczkę świeższych tematach. ;] |
trochę twojej winy w tym jest
aczkolwiek w tibii przydało by się coś takiego jak w endless online to znaczy: Gdy położysz jakąś rzecz na ziemi nikt (poza mną) jej nie może poruszyć ani zabrać np. przez 10 sekund, może wtedy by się zmniejszyły kradzieże. |
Połóż 100zl na ziemi jak będzie szło 10 osób. Zobaczył byś jak by się rzucili ;]
@autor Masz pecha. |
@up
to by pozwililo mozno rozmnozyc sie nOObom, zawsze bez antithief system taki moze powiedziec: "BUUUUU óKRADLI MJI PLEJT ARMOR IDE SIEM POCIONC!!!!!!!111111111" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |